Astro predviđa- ŠTA VAS ČEKA OVOG MESECA? Veze postaju stabilnije, slobodni horoskopski znaci će pronaći svoju SRODNU DUŠU…

Astro predviđa- ŠTA VAS ČEKA OVOG MESECA? Veze postaju stabilnije, slobodni horoskopski znaci će pronaći svoju SRODNU DUŠU…

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Lav

Moći ćete da sprovedete dobar učinak na poslu ovog meseca, i kad je u pitanju zarada, samo morate prihvatiti i sugestije proverenih saradnika. Emotivni partner će imati mnogo zamerki na vaše ponašanje, ali ih najverovatnije neće reći. Ako ste slobodni, sledi ulazak u perspektivnu vezu. Moguća je infekcija.

 

 

Devica

Insistiraćete na svojim idejama koje želite da plasirate u kolektivu, ali će to biti nemoguće, jer će poslovni trend diktirati dešavanja sam od sebe. Sa emotivnim partnerom ćete imati više lepih trenutaka, jer će komunikacija postati bolja. Ako ste slobodni, očekujte novo instant zaljubljivanje. Moguće lake povrede.

 

 

Vaga

Pokušajte da pratite trend koji nameće poslovno okruženje, ali i sam posao, kako biste se najbolje uklopili i postigli što bolje rezultate. U emotivnoj vezi kroz dogovor možete postići mnogo, a možda čak i neki korak više. Ako ste slobodni, prijatelji vas mogu upoznati sa zanimljivom osobom. Uradite analizu krvi.

 

 

Škorpija

Rezultati u poslu će biti sasvim solidni, ali nećete biti naročito zadovoljni, jer ćete želeti više od toga. Mogući vanredni dobitak. U emotivnoj vezi biće prisutno solidno slaganje, a strast će se pojačati krajem meseca. Ako ste slobodni, vašu pažnju može okupirati zauzeta osoba. Moguće su stomačne tegobe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3