DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4. septembar: Devici ulazi nova osoba u život, Škorpije ljubav je u zraku, Ovan se odlično zabavlja…

3. Septembra 2017. Off By Admin 1

JARAC

Danas možete postići čudo, posebno sa ovakvim planetarnim uticajem. Radi se o tome da se jako dobro osećate, ali takođe i partner. Iskoristite ovu priliku da proširite svoje vidike i uradite nešto zabavno i edukativno zajedno, posebno ako će to pomoći u napretku vaše veze.

 

Proširite vaše zajedničke vidike!

 

 

VODOLIJA

Današnja astralna energija ohrabriće vas da imate vere u sebe i povedete razgovor sa nekim ko vam se odavno dopada i za koga mislite da je daleko iznad vas. Imajte na umu da je to samo u vašoj glavi i da ste ga vi postavili na pijedestal.

 

Danas biste mogli uvideti da se on-ona oseća isto kao i vi, i da mu je drago da ste konačno napravili taj korak i prišli.

 

 

RIBE

Danas se proveselite sa svojim partnerom jer vas zvezde posebno ohrabruju za tako nešto. Nema potrebe preterivati, ali pokušajte da organizujete neki romantičan i zabavan momenat, možda i sa prijateljima, koji će vas opustiti i nasmejati.

 

Osećaćete se daleko bolje, a i vaš partner.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4