IGRAJ SE SA MUŠKARCEM, KAO SA IGRAČKOM! Zavedi ga samo JEDNIM potezom..

IGRAJ SE SA MUŠKARCEM, KAO SA IGRAČKOM! Zavedi ga samo JEDNIM potezom..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Kad ga nešto razljuti

Nežno stisnite njegove leđne mišiće u području između ramena i vrata. Kad se razljuti više adrenalina prolazi kroz njegovo telo, a rezultat toga će biti napetost mišića trapezijusa. Ovim putem, poslaćete u njegov mozak umirujuće signale, a osim toga telesni kontakt ga suptilno podseća, da ste mu vi oslonac. To mu pokazuje da ste vas dvoje zapravo tim.

 

 

Prsti u kosi

Prstima mu prolazite kroz kosu. Ljudi imaju iste instinkte kao i životinje, zato će vaš muškarac ovaj gest protumačiti kao dve male čarobne reči. Muški mozgovi lakše komuniciraju dodirima nego rečima. Zato mu pokažite da ste tu za njega. Povećajte njegovo samopouzdanje.

 

Stavite ruke na njegove grudi. Igrajte se njegovim mišićima. On želi da se oseća kao da može da vas zaštiti.

Iako to zvuči primitivno, to pokazuje da su žene nežnije od muškaraca i da im je potrebna sigurnost. Takođe, ovim potezom ćete uzrokovati lučenje dopamina u njegovom mozgu, koji utiče na njegovo uzbuđenje. To je važno, jer će osećati više strasti prema vama. Vratiće mu onaj osećaj želje s početka veze kad ste tek počeli dase zabavljate. Vaš muškarac neće moći da skine ruke sa vas.

 

 

desilose.com

 

Stranice: 1 2