DNEVNI HOROSKOP za 6. septembar: Bik mora da sluša svoje srce, Ovnu neko kvari planove, Škorpija uživa u emotivnim trenucima…

DNEVNI HOROSKOP za 6. septembar: Bik mora da sluša svoje srce, Ovnu neko kvari planove, Škorpija uživa u emotivnim trenucima…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sreda, dan koji nam donosi pun Mesec u znaku Riba, opet kraj jednog lepog ciklusa, odličan trenutak da uradite rekapitulaciju svega što se izdešavalo od poslednjeg mladog Meseca, i da se nadamo da će se bar nešto od planiranih stvari i ispuniti.

 

Od danas se situacija na nebu smiruje, stabilizuje, pa se pripremite na jedan miran period tokom koga možete na najbolji način da iskoristite svoju energiju, bez brige da ćete je trošiti na nepotrebne stvari, a kojih je bilo u proteklom periodu.

 

Vreme je da se i probudite iz letnjeg sna, da dočekate promene koje odavno iščekujete (prvenstveno na sebi) i krenete ka ostvarenju svojih snova.

 

Lep i miran dan vam želimo!

 

ovan

POSAO
Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.

 

LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

 

ZDRAVLJE
Napetost.

 

 

bik
POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.

 

LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari, oslonite se na svoja osećanja.

 

ZDRAVLJE
Dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6