Horoskopski znaci u LjUBAVI: Blizanci majstori zavođenja, Devica voli za ceo život, a OVAJ znak je pravi buntovnik, njega pokreće STRAST…

Horoskopski znaci u LjUBAVI: Blizanci majstori zavođenja, Devica voli za ceo život, a OVAJ znak je pravi buntovnik, njega pokreće STRAST…

6. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strastveni Lav

Kažu da ga najboljim ljubavnikom u Zodijaku čini  samopouzdanost, strastvenost i moćnost. Voli da bude glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao. Voli i da ga maze po bujnoj kosi.

 

 

Verna Devica

Iako deluje hladno, u stvari je veoma osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Veoma se vezuje za partnera toliko da se to graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, traje ceo život. Izbirljiva je, a može je osvojiti uredan partner. U svakom smislu.

 

 

Zavodljiva Vaga

Vaga voli da udovoljava ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Kao i lav, voli da eksperimentiše u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućuju joj dobar status.

 

 

Manipulativna Škorpija

I Škorpiju smatraju (uz Lava) najboljim ljubavnicima Zodijaka, ali se*s često koristi kao manipulaciju. Njegovoj ličnosti je teško odoleti, ali u krevetu je često hladan. Pošto je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera, teško ga je osvojiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3