OVO JE RAZLOG ZAŠTO VAS MUŠKARCI OSTAVLJAJU: Ženu Raka muči nesigurnost, Djevice previše razmišljaju..

OVO JE RAZLOG ZAŠTO VAS MUŠKARCI OSTAVLJAJU: Ženu Raka muči nesigurnost, Djevice previše razmišljaju..

6. rujna 2017. Off By Admin 1

Ovnu je njegov najveći neprijatelj eksplozivna priroda, Lavu arogancija, a Jarcu neprestano prigovaranje oko gluposti. Ta ponašanja najčešći su razlozi zbog kojih ih drugi ostavljaju

 

 

Ovan

Ne može svatko s vama izaći na kraj. Točnije s vašim promjenama raspoloženja. Iako vas vaša žuta minuta prođe brzo, nagle provale bijesa mogu mnoge odvratiti od daljenjeg ostajanja s vama. Vi definitivno niste za slabiće.

 

 

Bik

U početku igrate “na hladno”, glumite da ste nedostupni i potpuno “cool”, a zapravo u vama se razvija prava zaljubljenost. Jednom kad se opustite i pokažete što doista osjećate postajete previše posesivni i opsjednuti svojim partnerom te stalno tražite pozornost i pažnju. To drugu stranu može početi gušiti ako vas dobro ne shvati i tada će vaše srce neizbježno biti slomljeno.

 

 

Blizanci

Vaša glavna mana je nedosljednost. Drugoj strani možete djelovati vrlo neiskreno jer nije na čisto želite li vi biti u ozbiljnoj ili ležernoj vezi. Vi puštate da sve ide svojim tokom, ne želeći riskirati sve velikom ozbiljnošću, a upravo ta pretjerana “igra na ležerno” vas može koštati dobre veze.

 

 

Rak

Vaša nesigurnost i stalna potreba da vam partner pokazuje da vas voli i treba, mogu druge otjerati od vas. Ako ne naiđete na nekog sličnog razmišljanja, ovo je najčešći razlog zbog kojeg će vas ostavljati. Ne uvjeri li vas partner da ste voljeni postat ćete sumnjičavi i ljubomorni, što neće pripomoći ovoj situaciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3