20 pravila za PRAVU LjUBAV – Od čovjeka koji ju je imao i izgubio….

20 pravila za PRAVU LjUBAV – Od čovjeka koji ju je imao i izgubio….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

8. Pusti je da jednostavno BUDE. Ako je tužna ili iznervirana, nije tvoje da joj sređuješ raspoloženje, već da je zagrliš i daš joj do znanja da si tu. Daj joj do znanja da je razumeš, da ti je važna i da ćeš uvek biti stub na koji može da se osloni. Ženski duh je pun emocija i promena, a njene emocije će poput oluje da ulete s vremena na vreme, a ako ti ostaneš pribran i snažan, verovaće ti i otvoriće ti svoju dušu. A kad se to desi – NEMOJ DA BEŽIŠ. Postaraj se da čuješ šta zapravo govori, iza svih tih emocija i reči.

 

9. Budi blesav. Ne shvataj sebe toliko prokleto ozbiljno! Smej se. I teraj je da se i ona smeje. Smeh sve ostalo čini lakšim.

 

10. Neka se oseća voljeno svaki dan. Nauči njen ljubavni jezik i šta tačno čini da se oseća posebno, cenjeno i dragoceno. Traži joj da napiše listu 10 stvari koje čine da se oseća voljeno, zapamti ih i neka ti bude prioritet svakog dana da učiniš da se oseća kao kraljica.

 

11. Budi prisutan. Nemoj da joj daš samo svoje vreme, već i pažnju, ljubav i dušu. Uradi sve što možeš da raščistiš misli tako da, kad si s njom, budeš u potpunosti S NJOM. Ponašaj se prema njoj kao prema najdragocenijem poslovnom partneru. Ona je vredna toga.

 

12. Obrati pažnju na njenu seksualnu energiju. Obori je s nogu svojom muževnom energijom i prodri u najdublje delove njene duše na taj način. Neka se istopi u svojoj ženstvenoj nežnosti.

 

13. Ne budi idiot. A nemoj ni da se plašiš da ponekad ispadneš idiot. Pravićeš greška, i ona će ih praviti – to je normalno. Potrudi se da ne praviš prevelike greške i uči iz onih grešaka koje si već napravio. Ne treba da budeš savršen, samo treba da se potrudiš da ne budeš glup.

 

14. Daj joj prostora. Ponekad će joj trebati da je podsetiš da treba da ima malo vremena i za sebe, posebno ako imate decu. Potreban joj je prostor i malo vremena za sebe, kako se ne bi u potpunosti izgubila jureći za decom, tobom i čitavim svetom.

 

15. Budi ranjiv. Ne moraš uvek da budeš u potpuno sabran. Moraš ponekad da podeliš svoje strahove i osećanja i da priznaš kada si porešio.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3