ON BI DAO SVE DA TE IMA: Ovo su znakovi da potajno MISLI NA TEBE, i da mu jako NEDOSTAJEŠ….

ON BI DAO SVE DA TE IMA: Ovo su znakovi da potajno MISLI NA TEBE, i da mu jako NEDOSTAJEŠ….

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sređuje svoju sobu / stan kad treba da dođeš

Dolaziš kod njega, a on se još s vrata izvinjava za nered, iako vidiš da gajba blista. To je zato što ju je upravo sredio, znajući da dolaziš. Momci ovo ne rade ni zbog kojeg druga ili drugarice. Samo zbog osobe o kojoj maštaju potajno!

 

 

Pokazuje ti svoje stvari

Bilo da poseduje kolekciju stripova, Star Wars figurice ili albume sa sličicama iz detinjstva, siguran znak da je zainteresovan za tebe je ako te odvuče u stranu da ti pokaže svoje “dragocenosti”. Zaljubljen muškarac želeće sa tobom da podeli čak i ono što nikome ne pokazuje i ne govori.

 

 

Naglašava da su mu druge devojke samo drugarice

Još jedan siguran znak koji odaje da je muškarac potajno zaljubljen u tebe je način na koji ti predstavlja druge devojke. Ako ga sretneš negde u ženskom društvu, a on ti tu devojku predstavi ne samo po imenu, već uz obavezno “Ovo je moja drugarica ta i ta”, stalo mu je da ne stekneš pogrešan utisak.

 

 

Popušta ti

Ako ti gotovo u svemu popušta, slab je na tebe. Ukoliko uvek na kraju odete tamo gde si ti htela, pušta te da pobediš u nekoj društvenoj igri, prepušta tebi da odabereš film ili muziku, njegova osećanja prema tebi su više nego prijateljska.

Muškarce je ponekad teško pročitati, pogotovo što neki tipovi čak ni u vezama ne ispoljavaju ovakvo ponašanje prema devojci. Međutim, ako mu nisi devojka, a on radi navedene stvari, sigurno o tebi misli mnogo više nego što je uobičajeno da jedan muškarac misli o ortakinji.

 

 

besnopile.rs

Stranice: 1 2