Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

Nedeljni horoskop od 10. do 17. septembra 2017.: Lav se upušta u novu vezu, Devicu očekuje novčani dobitak, Vaga u tajnoj avanturi..

10. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Venera u vašem prvom polju, u povoljnim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, znak je da se stvari stabilizuju i da je došlo vreme za promene, nove akcije i ozbiljno planiranje budućih koraka. Oprez ostaje na polju finansija jer je Mars prešao u drugo polje, u znak Device i tu se opet spaja sa Merkurom što znači da sve ugovore treba preispitati. Očekujte poboljšanje materijalne situacije.

 

Ljubav – Venera u vašem znaku gradi pozitivan aspekt sa Saturnom, vladarem vašeg sedmog polja, što označava stabilan emotivni period. Period je takođe povoljan i za sve one koji su sami jer će biti u prilici da započnu skladnu vezu.

 

Zdravlje – Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Nakon retrogradnosti, Merkur se vratio u znak Device, a takav položaj vaše vladajuće planete ukazuje da je došlo vreme da ispravite prethodne greške. Ipak, zbog negativnog uticaja Marsa, izbegavajte dokazivanja u pogrešno vreme, pogrešnim ljudima i na pogrešnom mestu. Period je povoljan za vraćanje i naplatu starih dugova. Moguć dobitak od transakcija nekretninama.

 

Ljubav – Vladar polja partnerstva i braka Jupiter, povoljno je aspektovan od Venere, pa je na ljubavnom planu trenutno stabilan period. Ako ste sami, prestanite da se tražite neku apstraktnu sreću i usredsredite se na konkretan cilj. Zvezde su na vašoj strani. Ne osamljujte se, više izlazite.

 

Zdravlje – Dobro se osećate. Smanjite porcije, više se krećite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6