TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Osim toga, svaka odluka koja je vezana uz uvođenje zdravih navika u svoju svakodnevicu mogla bi imati dugoročan karakter. Odlučite li krenuti na dijetu, prestati pušiti, početi vježbati, zdravije se hraniti, sada uz manje muke i odricanja to možete sprovesti u djelo.

 

Merkur kao vladar ovog Mlađaka naći će se nasuprot Neptuna, pa se čuvajte samozavaravanja i zabluda. Lako ćete si prodati neku priču, sve kako ne biste morali nešto promijeniti ili od nečega odustati. S ovim aspektom možemo slagati ili sami biti na udaru nečije neiskrenosti. Tu je i osjećaj krivnje koji se može pojaviti ukoliko zgriješimo ili ne budemo na visini zadatka kako to zahtijeva često perfecionistički nastrojen Merkur u Djevici. Bavite se nečim kreativnim, pišite, plešite, crtajte. I ne vjerujte svemu što pomislite ili čujete od drugih.

 

Na isti dan i Venera ulazi u znak Djevice te donosi više ljubavne sreće pripadnicima zemljanih i vodenih znakova. S ovom Venerom nisu toliko važni strast, zaljubljenost, zanos koliko potreba da znamo na čemu smo kad su u pitanju odnosi s drugima. Njezina je uzrečica čist račun, duga ljubav. Nove simpatije mogle bi se roditi na radnom mjestu ili prema osobi kojoj pružate neku uslugu ili joj na neki način pomažete.

 

U četvrtak Mjesec se pomiče u znak Vage i pogled nam je u iduća dva dana usmjeren prema drugima. Ogledamo se u tuđim očima, želimo znati što on/ona misli o nama, a kako bismo ostavili što bolji dojam, skloniji smo prigušiti sebe i predstaviti se u skladu s onim što smatramo da on/ona očekuje od nas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3