TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

TJEDNI HOROSKOP od 18.-24. SEPTEMBRA: Iskoristite moćnu energiju Mladog Mjeseca i Venere, ČEKA VAS LJUBAV!

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ovaj nas Mjesec želi povezati s prijateljima, odvesti u nečiji zagrljaj, u kupovinu cipela, parfema, kozmetike, na kolače. S njim ne možemo samovati. Blizanci, Vage i Vodenjaci imaju više osjećajnog entuzijazma i lakše ostvaruju svoje potrebe.

 

U petak će se Merkur u Djevici povezati s Plutonom što je dobra vijest za sve one koji rade zahtjevne intelektualne poslove. Odličan dan za istraživanje, razmišljanje, povezivanje uzroka i posljedice nekog događaja. Sada imamo sposobnost duboko razumjeti neke osobe ili događaje. Uvjerljivi smo na riječima, a mentalna snaga i koncentracija su iznimni. Produktivan dan za Djevice, Jarce, Škorpione, Bikove, Rakove.

 

Na isti dan počinje i vladavina Vage koju će na optimističan način dočekati konjunkcija Mjeseca i Jupitera u istom znaku. Pripremite se na promjene koje vas očekuju u idućih mjesec dana, a koje će utjecati na vašu situaciju u braku, vezi ili na ugovorne odnose. Napokon će laknuti Vodenjacima, Blizancima i Strijelcima.

 

Tijekom vikenda Mjesec će se kretati znakom Škorpiona pa gledajte da te dane začinite strastvenim pothvatima. Pritom ne mislim samo na seks, već i na sve one aktivnosti kojima ste silno posvećeni, a koji vas pune osjećajem ispunjenosti i smislenosti.

 

 

www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2 3