Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

31. listopada 2017. 0 By Admin

Vaga

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

 

 

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima. Oni razumeju vašu ponekad dvostranu prirodu. Nasmejaće vas i u najtmurnijim vremenima.

 

 

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvijati nove, čak i revolucionarne ideje.

 

 

Jarac

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku. Njegov osećaj za intuitivno očuvanje odnosa i zajednice, talenat je koji vi tek morate da naučite.

 

 

Druženje: U društvu Device držacete se zajedničkih interesa (bolje sport, planinarenje ili putovanja, nego kompjuterske igrice i dugi sati u kaficu). Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

 

 

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji. Ona razume vašu egoisticnu borbu za poziciju, želju da sve uradite i pre vremena, kao i težinu rada u timu. Ne budite suparnici, budite saveznici.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6