Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

31. listopada 2017. 0 By Admin

Škorpija

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

 

 

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate. Zajedno ćete izaći pametniji iz ovog izazovnog razdoblja.

 

 

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik, jednako tvrdoglav manijak u potrazi za najboljim rešenjem. Prijaće vam saradnja s trezvenom, ali i strastvenom osobom koja najjače vuče kad drugi već odustanu.

 

 

Vodolija

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

 

 

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga razlicita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

 

 

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo. On ume da prepozna vaše kvalitete i nikad od vas neće tražiti ono za šta nije siguran da ćete moći odlično da uradite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6