Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

Horoskop za večnu ljubav: Kojem znaku pripada vaša srodna duša?

31. listopada 2017. 0 By Admin

Strelac

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će ceniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima, Strelcu u napadu malo ko može da odoli.

 

 

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

 

 

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci. Oni dobro razumeju kako je to sedeti na pet stolica, a razmišljati o tome šta se događa na šestoj i sedmoj. Kraljevi multitaskinga biće vam od neprocenjive pomoći.

 

 

Ribe

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica. Ovaj primerak vredi zadržati.

 

 

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog, i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

 

 

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu, koji poput vas oseća pripadnost najvišem poslovnom tronu. Od njega možete mnogo da naučite o tome kako elegantno da preskočite nekoliko stepenica i bez vecć zadihanosti dođete do vrha.

 

.elle.rs

Tekst: Sunčica Rubić

Stranice: 1 2 3 4 5 6