Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav 

Ljubav vas je neko vreme zaobilazila, a fokus je bio na drugim segmentima života.

Početkom novembra, već oko 8. novembra, ulazak Venere u vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti otvorićete vrata novoj životnoj energiji, a vaše misli će biti usmerene upravo ka ovim poljima vašeg života. Zauzetim Rakovima ova energija doneće regeneraciju odnosa sa Ribama, Jarcem ili Bikom. Između vas i partnera emocije će se produbiti, ali su mogući i konflikti usled pojačane ljubomore i želje za kontrolom. Oko 16. novembra moguće su igre toplo – hladno.

 

Slobdodne Rakove neće držati mesto. Imaće potrebu veću nego ikad za izlascima i uživaće u noćnom životu. Sredinom novembra mnogim Rakovima magična konjukcija Venere i Jupitera iz polja ljubavi doneće neočekivan susret i moguću novu ljubav sa Škorpijom, Devicom ili Ribama.

 

Posao i finansije

Ulaskom Jupitera u znak Škorpije za vas je počeo jedan period pun novih mogućnosti. U novembru će Jupiter svojim aspektima doneti sudbinske momente za većinu Rakova i na poslovnom planu. Pun mesec iz vešeg astrološkog polja timskog rada 4. novembra doneće vam uspeh na projektu na kojem radite u grupi, preko udruženja ili nekog većeg kolektiva. Mars iz polja kuće i porodice doneće poslovnu aktivnost, pa će mnogi Rakovi dosta raditi od kuće. Sada će biti idealan period da razradite plan o sopstvenom biznisu. 8. novembra Venera ulazi u znak Škorpije, a finansijska situacija se popravlja u odnosu na prethodni period. Venera će napraviti lep aspekt sa Jupiterom između 13. i 20. novembra, koji će vam doneti veliki uspeh u svim kreativnim, ali i poslovima u vezi sa zabavom i javnošću. Bićete trostruki srećnici u novembru, a mogući su i slučajni dobici u igrama na sreću, posebno u periodu ove nestvarne konjukcije.

 

 

LAV

Ljubav 

Vi kada volite dajete se 100% ili nikako. Već početak novembra obećava uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi. Pun mesec 4. novembra iz vašeg polja prošlosti, doneće vam susrete ili komunikaciju sa ljudima koje ste odavno ostavili iza sebe. Nekada nije loše biti na proverenom terenu, ali ostavite prošlost gde joj je i mesto. Kada 8. novembra Venera pređe u znak strastvene i izazovne Škorpije i u vaše astrološko polje svakodnevnog života, osetićete da se vaše emocije prema Vodoliji, Ovnu ili Raku jako produbljuju. Mnogi Lavovi poželeće dublje vezivanje, a oni koji su već u vezi mogu otpočeti zajednički život ili pričati na temu braka. Sredinom meseca, kada se Venera i Jupiter nađu u zagrljaju i utrostruče sve vaše emocije i želje, očekujte korenite promene u vašem odnosu sa voljenom osobom. Posle ljubomore ili neke vrste drame vaš odnos može biti jači nego ikad.

 

Slobodnim Lavovima ovaj tranzit doneće fatalnu privlačnost i neočekivana dešavanja sa Devicom ili Strelcem. Ljubav svog života možete sresti u blizini kuće ili preko člana porodice. Kraj meseca doneće vam osećaj da konačno sve ide baš kako ste oduvek zamišljali.

 

Posao i finansije

Za uspeh se treba boriti i vi to najbolje znate. Ipak tranziti Marsa tokom novembra kroz znak diplomatske Vage doneće vam suptilniji pristup kolegama. Ipak oprez se savetuje oko punog meseca, 4. novembra, kada su mogući koflikti sa nadređenima. Venera iz znaka magnetične Škorpije učiniće da od 8. novembra mnogo lakše privučete novac, ali vaši apetiti će rasti pa su mogući i veći troškovi sredinom meseca. Od Vage, Škorpije ili Jarca dobićete veliku podršku za vaše nove ideje i projekte. Krajem meseca moguće je potpisivanje veoma važnog ugovora ili prihvatanje posla sa inostranstvom ili inostranom firmom.

 

 

DEVICA

Ljubav

Početak novembra obeležiće pun mesec iz vašeg astrološkog polja putovanja i učenja. Ovaj tranzit koji će se desiti 4. novembra, a na vas će uticati tako što ćete potpuno promeniti svoje poglede na ljubav i emocije. Javiće se neke nove želje, ali i planovi u vezi sa Bikom, Škorpijom ili Lavom. Ovo je energija završetka jedne faze koju ste otpočeli oko 20. oktobra. 8. novembra, kada Venera promeni znak i pređe u misterioznu Škorpiju i u vaše astrološko polje misli i komunikacije, pretvorićete se u prave detektive. Sa partnerom će komunikacija postati intenzivnija, osetićete da ste se lepše povezali, ali je moguće da se jave sumnja i ljubomora u odnosu. Sredinom meseca, između 13. i 17. novembra, kada se dve najsrećnije planete nađu u aspektu konjukcije imaćete priliku da kroz razgovor ili kraći put rešite neku komplikovanu situaciju sa voljenom osobom.

 

Slobodnom Devicama ova lepa konjukcija može doneti fatalan susret sa Jarcem, Ribom ili Devicom, ali i put na kojem mogu upoznati ljubav svog života.

 

Posao i finansije

Novembar većini Devica obećava dobru finansijsku situaciju, ali i odlične poslovne prilike. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja inostranstva i putovanja već oko 4. novembra doneće dobru komunikaciju sa strancima ili poslovnu ponudu u vezi sa inostranstvom. Merkur iz znaka prodorne Škorpije tranzitom kroz vaše polje komunikacije doneće vam veću moć ubeđivanja klijenata, ali i potpisivanje važnog ugovora ili saradnje između 10. i 15. novembra. Venera i Jupiter u svojoj jakoj konjukciji sredinom novembra doneće vam veliki uspeh u svim poslovima u vezi sa trgovinom, finansijama, ali i sa administracijom. Mars iz vašeg polja finansija čitav mesec donosiće vam pojačan finansijski priliv, a krajem meseca, kada Mars napravi dobar aspekt sa Saturnom iz znaka Strelca, doći će i poslovi sa strancima, ali i moguć poslovni put koji će uroditi plodom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4