Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Ljubav

Jarčevi na ljubav gledaju sa velikom dozom trezvenosti, ali će čak i vas aspekti planeta u novembru omekšati i ubaciti u romantično raspoloženje. Početak novembra i tranzit punog meseca iz vašeg astrološkog polja ljubavi, donosi stabilnost na ovom polju, a Jarčevi u dugim vezama i braku uživaće u pozitivnoj promeni u odnosu sa partnerom. 8. novembra, kada Venera uđe u vaše astrološko polje prijateljstva i druženja, bićete rado viđeni gosti na mnogim proslavama, a slobodnim Jarčevima ova lepa energija će posebno prijati. Sredinom meseca, kada se veliki gospodar sreće, Jupiter i Venera, nađu u zagrljaju i aspektu konjukcije moguće je da ćete na nekoj od proslava sresti veoma važnu osobu u znaku Ribe, Raka ili Device. Neki od Jarčeva u periodu između 16. i 21. novembra mogu otpočeti i vezu sa prijateljem ili nekim koga već dugo poznaju, a nisu ni slutili koliko se dobro mogu slagati.

 

Posao i finansije

U novembar mesec većina Jarčeva ulazi dobro raspoložena i orna za velike poslove. Finansijska situacija tokom novembra biće odlična, pod utucajem Sunca iz magnetične Škorpije. Pun mesec iz astrološkog polja kreativnosti i zabave doneće vam već 4. novembra finansijski uspeh kroz poslove kreativnog tipa, ali i mogućnost dobitka kroz igre na sreću. Sunce i Merkur tokom prve polovine novembra učiniće vas odličnim timskim igračem, a ovaj planetarni uticaj donosi i priznanja od strane kolega, kao i mogućnost uspeha kroz saradnju sa prijateljem u znaku Škorpije ili Vodolije. Mars iz astrološkog polja karijere u periodu od 10. do 22. novembra učiniće vas ambicioznijim nego ikada, a ovaj aspekt doneće i više takmičarskog duha, kao i mogućnost tenzije sa nadređenima. Obratite pažnju da ne preterate sa stavom da ste bolji od ostalih. Krajem meseca moguć je važan poslovni put i uspeh preko stranaca.

 

 

VODOLIJA

Ljubav

Novembar većini Vodolija donosi velika uzbuđenja. Početak meseca i mesečevi aspekti iz vašeg polja svakodnevnog života i porodice staviće fokus na vaše istinske emocije i odnose sa bliskim ljudima. Kada 8. novembra Venera promeni znak i iz rasterećujuće Vage pređe u manipulativnu Škorpiju za vas počinje jedna nova emotivna faza. Moguć je povratak na neku staru ljubav ili obnovu odnosa sa Blizancem, Lavom ili Jarcem. Većini zauzetih Vodolija u periodu od 13. do 18. novembra može doneti razgovor o braku, ali i energiju sve ili ništa pa je u ovom periodu najbolje ozbiljno porazgovarati sa partnerom o zajedničkom životu, braku ili proširenju porodice.

Ova moćna energija Venere i Jupitera mnogim slobodnim Vodolijama može doneti ljubav preko posla. Razmislite još jednom o svojim emocijama, ali ovog puta rizik od ulaska u ovakvu vezu doneće vam mnogo sreće i zadovoljstva.

 

Posao i finansije

Novembar će većini Vodolija doneti dobru, ali i pomalo izazovnu energiju. Sunce i Merkur iz vašeg polja karijere do 16. novembra doneće vam podršku nadređenih i stav da možete više i bolje. Venera se 8. novembra pridružuje vašem polju uspeha, pa su moguća i napredovanja, a u finansijkom smislu i povišice. Sredinom meseca, između 13. i 19. novembra tranzit Venere doneće vam uspeh kroz rizik ili neku vrstu odricanja. Sredina meseca idealna je i za ulaganja i veće investicije. Tranzitom kroz vaše astrološko polje Mars vam može doneti sitne konflikte sa nadređenima sredinom meseca, ali ćete čvrstim stavom pokazati jednom Jarcu ili Ovnu koliko stvarno vredite. Između 20. i 24. novembra imaćete priliku da potpuno promenite svoje radno okruženje, ali i pristupite novom velikom projektu i uspete u saradnji sa prijateljem, ali i kroz timski rad.

 

 

RIBE

Ljubav

Većini Riba novembar donosi moćnu energiju, a već sam početak obećava uzbudljiv mesec. Oko 4. novembra, kada se pun mesec ušunja u vaše polje komunikacije, dobićete veoma zanimljivu poruku ili poziv koji vam može usmeriti misli ka jednoj Vagi ili Raku. 8. novembra, kada Venera iz lepršave Vage pređe u opasnu Škorpiju, bićete spremniji na rizik zarad ljubavi.

 

Zauzetim Ribama ova energija će jako prijati, a sredina meseca i posebno period između 14. i 18. novembra može doneti produbljivanje odnosa sa partnerom. Ipak tranzit konjukcije Venere i moćnog Jupitera iz znaka Škorpije može vas baciti u duboka razmišljanja, ali i sumnje. Ne dozvolite da budete izmanipulisani i upleteni u intrigu. Poslušajte svoju intuiciju, ali i partnera i budite sigurni da vas veže jaka ljubav.

Krajem meseca slobodnim Ribama ovaj nesvakidašnji tranzit doneće mogućnost ljubavi na putu, u inostranstvu ili sa kolegom. Ove emocije nećete moći da kontrolišete.

 

Posao i finansije

Ribe će pored svojih srodnih duša, Rakova i Škorpija, biti miljenici zvezda u novembru i na polju posla i finansija. Već 4. novembra očekujete pozitivan ishod nekog poslovnog dešavanja ili projekta, ali i mogućnost poslovnog puta. Sunce, Merkur i Venera tokom prve polovine meseca tranzitiraće vašim astrološkim poljem kreativnosti i zabave. Ovakav sklop planeta garantuje uspeh u svemu što započenete do 15. novembra, a najveće dobitke imaće Škorpije koje se bave poslovima u vezi sa ugostiteljstvom, zabavom ali i sa radom sa mladima ili decom. Između 15. i 23. novembra, pod uticajem veličanstvene konjukcije Venere i Jupitera, mnoge Ribe biće dobitnici u igrama na sreću. Uživajte u mesecu velikih šansi za sreću.

 

 

dnevno.rs

Stranice: 1 2 3 4