Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

Konjukcija Venere i Jupitera u znaku misteriozne Škorpije: Spremite se za ekstremne emocije, FATALNE LJUBAVI i vrtoglave uspehe

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav

Vi bez ljubavi i partnera ne možete, a novembar donosi tranzite koji će vam još jednom dokazati koliko vas ljubav ispunjava. Početkom novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja strasti i sudbine, zračićete posebnom energijom. Na emotivnom planu ovo će označiti period transformacije i karmičkih susreta. 8. novembra Venera, vladar vašeg znaka prelazi u znak Škorpije i vašu emotivnu priču okreće u novom pravcu.

 

Zauzetim Vagama ova energija će jako prijati, a njihovi odnosi sa Blizancem, Strelcem ili Rakom će se potpuno regenerisati. Sredinom meseca između 13. i 18. novembra većina Vaga biće okrenute novim poslovnim odlukama, ali i materijalnim sticanjem. Može se desiti da upravo na poslu, ili preko poslovnog saradnika, upoznate nekog ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Krajem meseca Merkur iz vašeg znaka i Mars iz polja putovanja, donosi kraći put na kom ćete doživeti prelepe trenutke sa voljenom osobom.

 

Posao i finansije

Vage novembar dočekuju u blagostanju pod uticajem Venere iz njihovog znaka. Svojom energijom privlačiće lepe stvari, poklone, ali i poslovni uspeh. Oko 4. novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja tuđeg novca, moguće su pozajmice, ali i rešavanje nekog duga. Ovaj aspekt donosi i uvećane troškove, ali pod uticajem Sunca iz vašeg polja finansija sve što u novembru budete ulagali i trošili trostruko će vam se vratiti. 8. novembra Suncu iz vašeg polja novca pridružuje se i Venera, a većini Vaga ovo će doneti veoma povoljan period i dobru zaradu, posebno ukoliko rade sa ženama, bave se rizičnim, tajnim ili poslovima vezanim za regeneraciju duše i tela. Sredina meseca i period između 12. i 18. novembra Vagama donosi veliku poslovnu priliku, moguće napredovanje preko Vodolije ili Jarca, ali i mogućnost novog poslovnog početka. Ovo je momenat koji se dešava jednom u 12 godina i bilo bi dobro da iskoristite sve moguće uticaje Venere i Jupitera.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Drage Škorpije, novembar je vaš mesec, a ovaj novembar će vas posebno obradovati. Početkom novembra, pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja partnerstva i veza, fokus ćete staviti na dešavanja u braku ili vezi, ali i na najbolji mogući način zaokružiti nešto što ste započeli oko 20. novembra. To može biti važan razgovor, dogovor ili komplikovana situacija sa Bikom, Ovnom ili Ribama. 8. novembra Venera menja znak i prelazi iz površne Vage u Škorpiju. Vi ćete zračiti još jačom harizmom i privlačnošću.

 

Između 13. i 20. novembra, kada se u vašem znaku u najlepšem kosmičkom zagrljaju nađu Venera i Jupiter, mnoge Škorpije doživeće fizičku regeneraciju i pozitivnu promenu, a neke od vas čeka i velika sudbinska ljubav sa Jarcem, Bikom ili Rakom. Ovaj aspekt se događa jednom u 12 godina, pa bi bilo dobro da oslušnete svoju intuiciju i krenete putem srca. Kraj meseca većina Škorpija dočekuje emotivno ispunjene.

 

Posao i finansije

Tokom novembra Sunce i Merkur iz vašeg znaka doneće vam vam pozitivnu energiju, entuzijazam, ali i veliku želju za uspehom. 4. novembra pun mesec pokrenuće neku priču o partnerstvu sa Lavom ili Devicom, a očekujete i dobru zaradu. Venera od 8. novembra prelaskom u vaš znak donosi dosta sreće na finansijskom planu, mogućnost povišice i rešavanja pitanja nekog zaostalog novca ili duga. Jupiter i Venera iz Škorpije donose i veliku poslovnu priliku sredinom meseca, ali i idealan period da otpočnete sopstveni biznis. Uživajte u novembru na svim poljima. Došlo je vaših pet minuta.

 

 

STRELAC

Ljubav

Vi volite dinamiku u odnosima, a novembar će vam doneti velika uzbuđenja. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja posla oko 4. novembra staviće fokus na vaše poslovne obaveze pa će vam se učiniti da ljubav trpi, a partner bi se mogao osetiti zapostavljeno. 8. novembra, kada Venera pređe u znak izazovne Škorpije, počeće zanimljiva dešavanja u vašem ljubavnom životu. Vaše polje tajni biće pod uticajem Venere, a imaćete želju da se posvetite partneru i uživate daleko od očiju javnosti. Neki od Strelčeva u periodu od 14. do 19. novembra, pod uticajem Venere i Jupitera iz Škorpije, mogu doživeti fatalni susret, ali i početak pomalo veze sa Vodolijom ili Lavom. U početku ovaj odnos bi mogao da se održava u tajnosti, ali emocije će vas obuzeti tako da bi već krajem meseca ova veza mogla da krene u ozbiljnijem pravcu.

 

Posao i finansije

Čitav novembar pod uticajem skupa planeta iz vašeg 12. astrološkog polja bićete zaštićeni od zvezda, a anđeli čuvari će vas pratiti gde god da krenete. Sunce i Merkur udruženi u vašem polju tajni doneće poslovne dogovore u tajnosti i uspeh u nekoj ustanovi zatvorenog tipa. 8. novembra, kada se i Venera pridruži znaku moćne Škorpije, bićete orniji za posao, ali će vam prijati i rad u nekoj vrsti izolacije. Uspeh i zarada stižu uglavnom preko ženskih osoba u znaku Škorpije ili Jarca. Krajem meseca, oko 29. novembra, moguće je sklapanje važnog posla sa strancima ili početak rada u inostranoj kompaniji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4