Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Da li osećate tajne koje vas drže?

Vaša prošlost je istovremeno vaša trska i jastuk. Svesni ste činjenice da vas je to formiralo. Pustili ste je da uhvati volan vašeg života. U rastućim prstenovima vašeg hrastovog drveta je puno bola.

Oblikovani su svi mali delovi unutar vas kojih se sada stidite. Takođe vas je učinilo jačim i mudrijim, čak i ako niste možda to u potpunosti shvatili. Jednom kada budete posedovali ovu snagu, vaši koraci će se prirodno razviti dalje. Sve ovo pokreće kreativnost unutar vas samih. U potpunosti je iskoristite i kreirajte umetnost!

 

 

Da li se u prirodi osećate kao kod kuće?

Sedenje među drvećima je ono što čini vaše srce mirnim. Nikada se ne osećate slobodnije nego kada posmatrate prirodu oko sebe. Takođe, to je izvor vaše energije i pomoglo vam je da prevaziđete mnoga razočaranja.

Štaviše, ovo stalno prisustvo spokoja je ono što čini druge da se osećaju smireno oko vas. Vaše postojanje leči njihove frakture i smanjuje njihove opekotine. Imate ovaj efekat jednostavno zbog toga ko ste. Zato vam se svi privlače i pokazuju vam svoju meku, ranjivu stranu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4