Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

Misteriozno oko otkriva TAJNE VAŠE DUŠE!- Odaberite jedno i saznajte vaše skrivene želje i strasti..

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Da li nastavljate da pitate “zašto”?

Za vas, kopanje duboko u sve i svašta je druga priroda. Želite da znate razlog za sve što vidite, razumete i radite i verujete da je to ono što stvarno čini smisao života. Kladim se da uvek imate milijardu različitih pitanja koja vam se motaju po glavi!

Zbog vaše sposobnosti da sve razjašnjavate, jasnoća dodiruje vaš pogled više nego kod drugih ljudi. To uzrokuje da ljudi saznaju dosta istina o sebi pomoću vaše pomoći.

Jedan od razloga zašto tako duboko i često kopate za odgovorima jeste to što želite pronaći pravi način obavljanja stvari i to vas čini prirodnim perfekcionistom. Želite da otključate sve “tajne” sveta i usvojite put koji vam daje maksimum. Morate se potruditi da shvatite da su greške neizbežni deo života i da ih trebamo prihvatiti i naučiti, umesto da ih ignorišemo.

 

Takođe, potrebno je povećati hrabrost i verovati više u sebe. Ponekad, traženje razloga može uzeti previše vremena i mogućnosti se izgube. Neka se vaša unutrašnja misterija oslobodi i vidi gde vodi vaše srce, um i dušu!

 

 

Da li se ikada osećate kao da su vam manipulacije prirodne?

Očigledno imate stvarnog sebe i sebe kojeg prestavljate drugima. Imate ekstremnu kontrolu nad onim što im pokazujete. Takođe ste izuzetno osetljivi na uzice koje morate povući kako biste dobili ono što želite od njih.

Možda ne želite da istaknete pravog, skrivenog sebe zbog loših motiva drugih, nego zbog toga što imate odbrambeni mehanizam protiv štetnih izdaja sa kojima ste se suočili u prošlosti. Potpuno su vas oblikovali do vašeg jezgra, što vas tera da puzate u svojoj čahuri kako biste sprečili dalje bolove. Samo malo dragocenih osoba puštate da budu blizu vašem srcu i pravom sebi.

 

Nemojte sakriti tako sjajno samopouzdanje od ostatka sveta. Ograničavate svoje iskustvo sveta i potencijal sve ljubavi koju možete iskusiti time što ćete to učiniti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4