MUŠKI ZNACI ZODIJAKA- znak pod kojim je rođen govori o NJEGOVIM OSOBINAMA, željama i onome ŠTO TRAŽI u svakoj ženi

MUŠKI ZNACI ZODIJAKA- znak pod kojim je rođen govori o NJEGOVIM OSOBINAMA, željama i onome ŠTO TRAŽI u svakoj ženi

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Morate priznati da ste se kad god upoznate nekog muškarca koji je potencijalni partner, pitali koji je znak u horoskopu i da li ćete se slagati. Makar to bilo iz šale, sigurno vam je zabavno da otkrivate šta zvezde i znak pod kojim je rođen govori o njegovim osobinama, željama i onome što traži u svakoj ženi.

Pogledajte kako su prema horoskopu rangirani momci i zabavite se!

 

Škorpija – najbolji ljubavnici

Uprkos njihovoj lošoj reputaciji, momci rođeni u ovom znaku imaju veliku harizmu i šarm kojoj retko koja žena može da odoli. Mogu biti dosta teški i komplikovani za zavođenje, ali kada uspete – znajte da pored sebe imate najboljeg i najvernijeg momka. Ipak, obratite pažnju na poštovanje ličnog prostora, muškarci u znaku Škorpije vole da “dišu”.

 

Vaga

Kao najmirniji znak Zodijaka, muškarac Vaga će učiniti sve da zaobiđe svađu i sukob. U vezi sa njima, videćete da su zabavni i vrlo zanimljivi. Njihov fokus nije na onome što vi možete da uradite za njih, već obrnuto. Iako je stalno u centru pažnje, najsrećniji je kada ste vi pored njega.

 

Blizanci

Ukoliko tražite partnera koji će biti pravi džentlmen, onda je muškarac rođen u znaku Blizanaca idealan za vas. Znaju da saslušaju, daju savet, ali i da vas zabave kada je to potrebno.

 

Ovan

Ovnovi vole da budu dominantni, pa se nemojte začuditi ako bude hteo da bude lider u vašoj vezi. Njihova kompetetivna priroda čini da stalno svoju partnerku navode da se bori za njegovu pažnju i vreme, a kada jednom uspete da srušite kod njega sve barijere – i te kako će vam se povinovati.

 

 

Rak

Rakovi imaju zlatno srce i zbog toga što uvek idu srcem, a ne glavom završavaju sa partnerima koji nisu dobri za njih. Međutim, kada nađu pravu partnerku, obasipaće je bezgraničnom ljubavi i čuvati kao malo vode na dlanu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3