Stižu darovi Neba: Neptun u Ribama, Pluton u Jarcu, Pun Mjesec u Biku (1.-15.11.)

Stižu darovi Neba: Neptun u Ribama, Pluton u Jarcu, Pun Mjesec u Biku (1.-15.11.)

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Čini nam se da su dani mira iza nas. Kao da ovih dana svako živi neko svoje ludilo, neku svoju nemirnu luku, neku svoju priču i neki svoj san. Nikome nije lako, nikome nije monotono i nitko se ne buni zbog toga. Djeluje nam kao da smo svi žudjeli za ovakvim danima, za ovu neizvjesnost, na koju smo se svjesno odlučili birajući srcem.

 

 

Kao da smo svi mi širom otvorenih očiju pružili ruku vatri, i iako smo svjesni da žar prži kožu, da nije bezazlen, ne pomjeramo se ni za milimetar s naše putanje. Mogli smo odabrati neke lakše puteve. Mogli smo koračati stazom na kojoj je svaka prepreka označena. Mogli smo se okružiti stabilnošću, onim “dobrim” po nas, i nikada ne iskusiti oluju. Krenuli smo, ipak, onim drugim putem, u susret onom neistraženom. Želimo disati život. Želimo ostaviti trag. Želimo da nas jednog dana prepoznaju kao one odabrane.

 

Tranzitna Venera još uvek je u Vagi. Obrazuje aspekt sekstila s tranzitnim Saturnom u Strijelcu. Utjecaj ovog aspekta već osjećamo, a egzaktni aspekt dogodit će se 3. 11. Međutim, u istom periodu će tranzitna Venera obrazovati i aspekt opozicije s tranzitnim Uranom u Ovnu, koji će biti egzaktan 4. 11.

 

Primjećujemo sve više onih koji žive “zabranjene” emocije. Primjećujemo sve više onih koji su se pronašli u, čini nam se, pogrešno vrijeme. Ali, može li vrijeme zaista ikad biti pogrešno za ljubav? Spajaju se svi oni koji ni sami ne umiju objasniti kako je i u kom trenutku točno počelo. Umiju samo objasniti nam potpunost. Jer je žive. Jer se bore za nju. Jer ne odustaju od nje. Promatrajući ih, i mi ostali postajemo svjesni čemu težimo, što možda već imamo, ili smo sebe zavaravali da imamo.

 

Život nas još jednom suočava s demonima, suočava s iluzijama, sa svim onim od čega bezuspješno bježimo i čemu slijepo težimo, vjerujući da je za nas. Život nas, na pomalo surov način, dovodi u situacije da zaista promotrimo situaciju u kojoj se nalazimo, emociju koju osjećamo i ono što činimo radi nekoga tko to ne zaslužuje. I svi oni koji su se pronašli, koji su možda i prezreni zbog svoje ljubavi, svi oni nam pokazuju što je zaista važno u životu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3