Stižu darovi Neba: Neptun u Ribama, Pluton u Jarcu, Pun Mjesec u Biku (1.-15.11.)

Stižu darovi Neba: Neptun u Ribama, Pluton u Jarcu, Pun Mjesec u Biku (1.-15.11.)

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Tranzitno Sunce u Škorpionu obrazovat će i aspekt sekstila s tranzitnim Plutonom u Jarcu, u periodu od 4. do 14. 11. (egzaktno 9. 11.). Ponekad imamo osjećaj kako nam snaga dolazi kada nam je najpotrebnija. Kako na tren od odustajanja osjetimo nevidljiv dodir na ramenu, podižemo se i ostavljamo trag svojim uspjehom. Svaki uspjeh odzvanja. Djela govore. I pobjede se ne mogu sakriti.

 

Shvaćamo da su se odjednom povukli svi oni koji su pričali, ali nisu djelima zaslužili poštovanje. A sumnjali smo jednom da će se to dogoditi. Nismo vjerovali u moć pobjednika. Nismo sebe vidjeli kao takve. Dok danas živimo svoje pobjede. I dobivamo potvrde da smo primijećeni.

Prva polovica studenog bit će povoljna za mnoge od nas. Mnogima će donijeti dane uspjeha, dane u kojima se slavi, cijeni i vrednuje njihov trud. Mnogima će omogućiti da žive jedinstvenu emociju, da dišu ljubav i budu primjer drugima. Dani će nam biti ispunjeni obavezama, koje ćemo obavljati i prije konačnog roka, jer ćemo se željeti posvetiti i nekim ljepšim stvarima.

 

Dani, koji će zahtijevati velike količine kave, malo sna i vjeru u magiju. Dani, tokom kojih ćemo željeti glasno se smijati, svima pokazati koliko život zna biti lijep i dani u kojima ćemo spoznati mogućnost svega.

 

Pretvorimo ove dane u one koji se pamte, koji se bilježe u kalendarima i za koje ćemo jednom reći da su bili naš životni dah.

Sretno!

 

 

Rajna Cvetković / astroportal.in

Stranice: 1 2 3