NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2017: Veći novčani dobitak za Strelca, ljubavni izazovi za Devicu, Ovan preko trnja do zvezda…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2017: Veći novčani dobitak za Strelca, ljubavni izazovi za Devicu, Ovan preko trnja do zvezda…

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

 

 

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

 

 

LAV

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

 

 

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

 

 

DEVICA

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

 

 

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4