NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2017: Veći novčani dobitak za Strelca, ljubavni izazovi za Devicu, Ovan preko trnja do zvezda…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2017: Veći novčani dobitak za Strelca, ljubavni izazovi za Devicu, Ovan preko trnja do zvezda…

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

 

 

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

 

 

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to raduje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su lepa putovanja.

 

 

STRELAC

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatie da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

 

 

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4