NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

KONJ

Početkom nedelje će vam biti potrebna emocionalna podrška. Zatražite je od nekeg prijatelja koji će vas razumeti. Nema potrebe da krijete kako se osećate, jer ćete samo pogoršati situaciju. Sanjarenje i maštovitost će vam sredinom nedelje doneti uspeh ukoliko se bavite kreativnim radom. Iskoristite svoj talenat kako biste zaradili novac.

 

Rasparava sa starijom ženom mogla bi vas izbaciti iz takta u petak. Nemojte biti agresivni i svađati se. Ne možete na silu menjati druge ljude i njihovo mišljenje. Energiju istrošite na fizičku aktivnost.

 

 

KOZA

Vi ste puni pozitivne energije, što će uticati da početkom nedelje organizujete neko putovanje. Utorak je povoljan dan za sticanje novih prijatelja. Bićete pozitivni i dopadati se drugim ljudima. Vodite računa kada su upitanju nerealna očekivanja u ljubavi.

 

Krajem nedelje i za vikend mogli biste imati problema sa električnim uređajima, pa vodite računa da se ne povredite. Negativnu energiju izbacite fizičkom aktivnošću. Provedite vikend aktivno u pirodi ili idite u fitnes centar.

 

 

MAJMUN

Dobro raspoloženje čini da ste mnogo svesniji određenih emocija i pobuđuje vašu radoznalost i težnju ka novim saznanjima. Nađite načina da se adekvatno zahvalite svima onima koji su vam vratili osmeh na lice. U sredu ćete biti zaštitnički nastrojeni prema jednom članu porodice.

 

Četvrtak provodite u sanjarenju i nerealističnim romantičnim fantazijama. Vikend je pogodan za obavljanje nekog napornog rada ili aktivnosti koja iziskuje dosta fizičke energije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4