NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 4. do 11. novembra: Petao u ljubavnim problemima, Pacova očekuje prelep period, A JEDNOM ZODIJAKU u život stiže velika ljubav …

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

PETAO

Priliv pozitivne energije iskoristite za otkrivanje novih rešenja nekih starih problema. U utorak postoji opasnost da zapodenete svađu sa jednim članom porodice i, ma koliko mislili da ste u pravu, krajnji rezultat će biti zahlađenje odnosa koje nikom nije potrebno.

 

Padovi vas očekuju i kada je ljubavni život u pitanju – nemojte se iznenaditi ako bez ikakvog, vama vidljivog razloga, okončate emotivni odnos. Subota je pogodna za aktivnosti koje uključuju volontiranje ili humanitarni rad.

 

 

PAS 

Vaše ambicije su mnogo veće nego što realno možete da postignete, pa budite svesni ovoga i pre nego što se upustite u određene projekte. Pad u energiji očekujte u sredu, jer u žurbi prilikom ispunjenja mnogobrojnih obaveza, ne nalazite vremena za sebe i preko potreban odmor.

 

Četvrtak je pogodan za dostizanje nekih, dugo priželjkivanih ciljeva. Emotivnom životu se posvetite za vikend i potrudite se da u jednoj situaciji ne povredite nečija osećanja.

 

 

SVINJA

Poželjno bi bilo da se ne zalećete previše kada dobijete izvesnu poslovnu priliku, jer veoma ubrzo biste mogli da se razočarate. U sredu, neko će pokušati da utiče na vašu slobodu izbora na način koji vam se ni najmanje neće dopasti. U četvrtak ćete neke obaveze i dužnosti potpuno smetnuti s uma, pa ćete za vikend raditi dupli posao.

 

Emotivni život bi zbog ovog mogao da ispašta, pa se potrudite da, najkasnije u nedelju, provedete romantične trenutke sa voljenim bićem.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4