Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Niti, koje povezuju svakoga od nas, nikako nisu krhke i sklone kidanju. Iako bismo to željeli. Iako ih cijepamo, riječima, dodirom i silom.

 

Tjedan koji je pred nama, iznova će nas uvjeriti koliko su neke povezanosti jake i da od sebe ne možemo dalje.

 

Čak dvije planete ovog tjedna mijenjaju znak. Tranzitni Merkur će 5. studenog ući u Strijelca, a tranzitna Venera 7. studenog u Škorpiona. Svakako jedan zanimljiv period pred nama.

 

Podznak Ovan

Najlakše je druge okriviti za vlastite pogrešne procjene, korake i postupke. Najlakše je okrenuti se protiv svijeta i smatrati da time pomažemo sebi. Shvaćate i sami da ste nekim ljudima previše vjerovali. Da ste nekome previše često opraštali. A da one posebne niste dovoljno cijenili.

 

Dani pred vama će neke iluzije učiniti stvarnim. Neke laži učiniti javnim. I neke odluke konačnim. Možete sumnjati u sebe, jer ćete vjerovati da ste ranije neke stvari trebali shvatiti i osvijestiti, ali trenutak spoznaje uvijek je pravi trenutak. Moguća je prehlada, pripazite na prehranu.

 

 

Podznak Bik

Zadovoljni ste kako se situacija na poslu odvija. Smatrate da ste dali svoj maksimum i zasluge za vaš uloženi trud vam stižu. Bit ćete svjesniji sebe. Jer, uvijek postoji onaj dio nas, koji do kraja nije istaknut. A vi ćete, tijekom ovih dana, željeti da budete primijećeni. Zanimat će vas marginalizirane teme.

 

Priče o slabostima, porazima i strahovima. Svaki razgovor imat će za cilj prosperitet i mijenjanje svega onoga suvišnog. Možete očekivati zanimljiva događanja u ljubavi. Osjećat ćete pojačanu ljubomoru i željet ćete iskrenu emociju. Zapitat ćete se je li veza u kojoj ste dovoljno jaka, za sve ono što želite.

 

 

Podznak Blizanci

Pred vama je period preispitivanja, dilema, tišine i pitanja na koja mjesecima unazad niste imali adekvatne odgovore. Bit ćete zadovoljni situacijom u ljubavi. Ali netko od vaših prijatelja može prolaziti kroz neke teške trenutke i bit će mu potrebna vaša prisutnost, savjet i utjeha.

 

Pričat ćete o emociji na jedan drugačiji način, pomalo surovo, iskreno i sa jasnim zahtjevima, stremljenjima i željama. Spoznali ste kakvu ljubav želite. I mnogi od vas žive takvu ljubav. Na poslu može doći do neočekivanih problema, koji će zahtijevati više angažiranja od vas. Poslovne planove držite u tajnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4