Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Podznak Jarac

Riješili ste neke bitne stvari, vezane za vaš posao ili za vaše obrazovanje. Vjerojatno u posljednjem trenutku. Ali je najvažnije da je sav taj stres sada iza vas. Iskoristite naredne dane za odmor, za druženje sa prijateljima. Obećali ste im, ne zaboravite.

 

Možete osjećati povećanu napetost u obitelji, možda vam netko zamjeri što izbjegavate druženja. Stalo im je do vas, ne zamjerite im na tome. Nekome se sviđate i to biste u danima koji slijede mogli saznati. Možda saznate lijepe vijesti i o nekom prijatelju.

 

Podznak Vodenjak

Ukoliko već niste otputovali negdje s prijateljima, u narednim danima bi se mogla pružiti prilika za to. Popravlja se i novčana situacija. Pripazite samo na dokumente, tijekom puta, kao i na prtljagu. Trenutno neke poslovne planove čuvate u tajnosti, jer vam zvuče suviše dobro. Velika je mogućnost da će biti i bolje od toga. U obitelji može doći do neke velike promjene.

 

Netko će doživjeti veliki uspjeh, netko će imati mnogo bolju komunikaciju s roditeljima, svakako se situacija u obitelji  značajno popravlja. Sviđate se ljudima s kojima radite. Moguće je da ste već upoznali nekoga tko vam se jako svidio, nekoga tko je sve ono što želite i teško vam je povjerovati da se to zaista događa. Uživajte.

 

 

Podznak Ribe

Riskirali ste u poslu i sada shvaćate da se taj rizik isplatio. Pazite samo da vam ne prijeđe u naviku. Želite se usavršavati i ako trenutno nemate mogućnosti za tako nešto, to vam može teško pasti. Ali ćete vi ipak pronaći način i nećete odustati. Novac dolazi, ali odmah i odlazi dalje. Odložit ćete neku kupovinu, kojoj ste se radovali.

 

Netko od prijatelja postiže velike uspjehe. I vi se radujete zbog toga. Želite da vas drugi shvate ozbiljnije, želite biti primijećeni i vrijedno radite na svom predstavljanju ljudima od važnosti. Zapazit će vas oni koji trebaju. Imate dovoljno samopouzdanja i želje da uspijete. A to je uvijek bila dobitna kombinacija.

 

Sretno!

 

 

Rajna Cvetković/astroportal

Stranice: 1 2 3 4