Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

Tjedni horoskop za podznake (4. – 11. 11.): Evo kakva vas SUDBINA čeka- Stiže jako zanimljiv period!

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Podznak Vaga

Želite da vas svi vide, da svi čuju ono što imate reći i da budete u toku sa svim najnovijim događanjima. Vaš trud će se narednih dana početi više cijeniti pa možete dobiti neki novac, koji čekate.

Brzo ćete ga potrošiti, ali će vas pokrenuti osjećaj da se vaš trud sada vrednuje i cijeni.

 

Netko će vam zamjeriti na vašem trenutnom ponašanju, ali se vi nećete previše brinuti zbog toga. Jer vam je lijepo u vlastitoj koži. A kada živite balans, vi ste najbolje društvo.

 

 

Podznak Škorpion

Dani pred vama su dani u kojima želite disati, živjeti i pričati samo o ljubavi. Osjećate kako imate svijet na dlanu, jer nosite nečiji svijet u srcu. Jer je vaš svijet u nečijem srcu.

A oni, koji možda još nisu pronašli ono za čim žude, vjeruju da im dolazi u susret i koračaju krupnim koracima ka tome.

Mogu vam se javiti neke osobe iz prošlosti. Na njih ste danas imuni, ali oni vas ne zaboravljaju tako lako.

 

Željet ćete svojim izgledom pokazati kako ste zadovoljni svojom svakodnevnicom i vaše raspoloženje će diktirati stil svakog dana. Provest ćete lijepe trenutke sa članovima obitelji i češće ćete putovati na neke kraće relacije. Vaša vjera donosi čuda u vaše živote.

 

 

Podznak Strijelac

Okruženi ste prijateljima i sada zaista shvaćate da imate prijatelje. Odavno ste prestali da svoje vrijeme posvećujete onima koji vas nisu cijenili i koji su vaše prijateljstvo prihvaćali kao nešto što se podrazumijeva.

 

Dug je bio period tih spoznaja. Ali je sada iza vas. Netko od prijatelja nalazi se u neobičnoj ljubavnoj situaciji, a vi ne znate na koji način da pomognete. Očekuje vas odlična poslovna ponuda ili neki poslovni pregovori. Sreća je na vašoj strani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4