OČI SU OGLEDALO DUŠE: Izaberite oko koje vas PRVO privuče i otkrijete vaše TAJNE ŽELJE I STRASTI

OČI SU OGLEDALO DUŠE: Izaberite oko koje vas PRVO privuče i otkrijete vaše TAJNE ŽELJE I STRASTI

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja je će vjerojatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se znate i izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svijetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumjeti, ali još uvijek niste samouvjereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati s komadićima dok se ne uklope u neku cjelinu.

 

Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

 

 

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a što reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje mijenja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promijenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svijetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućeg djelovanja. Volite promatrati i proučavati ljude prije nego im se približite.

 

Govorite samo ono u što ste sigurni.

 

 

6. Duboko u sebi vi ste osjetljivi.

Vi ste tip osobe koja primjećuje sve i ne zaboravlja ništa. Suosjećate sa svijetom. Duboko osjećate i najmanje sitnice mogu utjecati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmijati ili rasplakati. Ne pokazujete svijetu koliko ste krhki. Umjesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti.

 

Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3