HOROSKOP ZA VIKEND predviđa početak NOVE ljubavi, poslovne IZAZOVE i teške ODLUKE, a evo šta očekuje VAŠ horoskopski znak!

HOROSKOP ZA VIKEND predviđa početak NOVE ljubavi, poslovne IZAZOVE i teške ODLUKE, a evo šta očekuje VAŠ horoskopski znak!

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

Kad je u Devici, voli analizirati i tražiti smisao stvari; kad je u Blizancima, voli komunicirati i izražavati ono što je video i naučio, kaže astrolog.

 

U Strelcu je pak sklon da pretera jer zbog uzbuđenja želi istražiti sve pa mu često promaknu detalji u želji da odmah pređe na nešto novo.

 

Nedelja bi stoga mogla biti pomalo zbunjujuća: pokušaćete prikupiti informacije vezane uz osećaje jer će vam oni biti važni – to je ono što čini Mesec u Devici u sekstilu sa Suncem i Jupiterom – ali to će biti nezadovoljavajuće i ne posebno prosvetljujuće, objašnjava G. Scott.

 

Nedelja nije najbolji dan za donošenje odluke o započinjanju ili završavanju veze, hobija ili posla – ili bilo kakve velike životne odluke”, savetuje astrolog. Naime, dok vi pokušavate doneti odluku sad i ovde, Merkur Strelcu već misli pet koraka unapred. No to je dobar dan za nepoduzimanje akcije, introspekciju, otkrivanje više o smeru kojim želite ići (umesto da njime jednostavno krenete).

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2