Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Planet Venera nalazi se u Škorpionu, znaku u kome je u izgonu. No, ovog puta će praviti dobre tranzite, te će donijeti više dobrog nego što to inače čini dok je u Škorpionu. Erotika i zavođenje neizostavni su dio ljubavnih događanja kada je Venera u ovom znaku vezanom za misterije i seksualnost.

 

 

Tolerancije i usklađivanja, kojih je bilo u prethodnim periodima, sada više nema. Sada se intenzivno želi netko ili nešto, te se ne pristaje na kompromise. U ovom periodu koji je za neke krizan, moguće su tajne veze i skrivene želje. Nekima se događaju neke ne baš prijatne stvari i to na mjestima koja odišu atmosferom tajanstvenosti ili opasnosti, gdje se vodi neki vid borbe između svjetla i tame, a u rijeđim slučajevima između života i smrti.

 

Želje su sada duboke i snažne, a osjećaji vode u krajnosti ili fatalnosti, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpionu, pa vam se sada obnavlja Venerin ciklus. U tom slučaju ispoljit će vam se sve ono što vam Venera nosi prema natalnoj karti, te su vam sada veće mogućnosti za ljubavna događanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, od 13. do 21. 11.

 

Ljubav i seksualnost se sada stapaju. Ljubavne želje i davanje u ljubavi bit će pojačano kada Venera bude u konjukciji s Jupiterom u Škorpionu, te ujedno i u trigonu s Neptunom u Ribama, 12. i 13. 11. Jupiter sve širi, a ovih dana će donijeti nekima zadovoljstva i uživanje u ljubavi, a drugima popriličan dobitak, dok će pak neki u te dane imati pojačan apetit, pa će uživati u hrani, posebno u slatkišima, ili u trošenju novca.

 

Pod utjecajem Venere u Škorpionu lijepa događanja će prije svega osjetiti vodeni znakovi, Škorpioni rođeni od 2. do 7. 11., Ribe rođene početkom ožujka i Rakovi rođeni početkom srpnja, kao i Djevice rođene početkom rujna i Jarci rođeni krajem prosinca, te oni koji imaju u natalu neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme ili 10. kuće oko 11. stupnja znaka Škorpiona.

 

Zbog toga što je u izgonu, Venera u Škorpionu donosi i mogućnost da sada dođe i do nekih ne baš prijatnih događanja, poput pojačane ljubomore, strepnje i straha koji mogu remetiti ljubavnu vezu, posebno ako u natalu imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodenjaku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3