NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

ZEC

Na početku nedelje biće vam potrebno dodatno strpljenje. Mudrost vas savetuje da malo usporite. Sredinom nedelje snažna osećanja mogu vas odvesti na sasvim pogrešnu stranu u jednoj situaciji.

 

Popričajte sa nekim kome verujete kako biste razbistrili misli. Snažna planetarna energija može vam pomoći da postignete sjajan dogovor ili da stvorite nepotrebnu dramu. Budite oprezni kako kanališete tu energiju.

 

 

ZMAJ

Na početku nedelje postavite skromne i specifične ciljeve. To će vam pomoći prilikom neke promocije ili prodaje (ne mora neophodno da znači da se bavite trgovinom!). Sredinom nedelje prihvatite pozive za druženja. Zapamtite da redovne vežbe pomažu da se bolje i stabilnije osećate.

 

Posao i pravne stvari ićiće vam u korist kasnije u toku nedelje. Tokom vikenda imaćete snažnu želju da izigravate šefa i preuzmete lidersku palicu. Uživajte u vremenu provedenom sa prijateljima.

 

 

ZMIJA

Početak nedelje donosi nagradu za naporan rad, ali samo ukoliko prihvatate izazovne zadatke. Sredinom nedelje neka emotivna situacija pomoćiće da se raščiste neke nejasnoće. Pred kraj nedelje ljudi će biti spremniji na saradnju. Oni koji se bave putovanjima, medicinom ili pravima imaće dosta uspeha krajem nedelje.

 

Tokom vikenda moguće su snažne emocije. Držite se stare poslovice – živi i pusti druge da žve! Verujte svom srcu i dozvolite drugima da pokažu svoju ljubav.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4