NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

KONJ

Pripremite se da ove nedelje napornije radite i da se više koncentrišete. Na početku nedelje budite istrajni i obratite pažnju na detalje. Nemojte podceniti uticaj snažnih osećanja sredinom nedelje.

 

Ponekad je najbolje biti neutralan. Stvari će uskoro početi da se kreću na bolje. Optimizam je nešto što nikako ne smete da izgubite. Planirajte da se zabavite tokom vikenda.

 

 

KOZA

Verujte sebi i svom srcu. To će vam pomoći da se lakše nosite sa teškim situacijama. BIćete smireniji i sugurniji u sebe. Sredina nedelje donosi emotivne događaje koji će zahtevati vaša prava osećanja.

 

Nemojte se plašiti da ih pokažete. Krajem nedelje imaćete dosta sreće u nekom grupnom projektu. Takođe, pravne stvari mogu imati dosta uspeha. Tokom vikenda orkužite se prijateljima koje volite i relaksirajte se.

 

 

MAJMUN

Obratite više pažnje na detalje na početku nedelje ako želite da ostvarite svoje planove. Sredinom nedelje snažna osećanja mogu vas preplaviti i uticati na neke vaše odluke. Prihvatite izvesnu dozu konfuzije i popričajte sa prijateljem kome verujete.

 

Krajem nedelje bavite se nekim pravnim ili finansijskim pitanjima. Tokom vikenda ljudi jake volje mogu biti veoma zahtevni. Postavite granice i stavite svoje potrebe iznad svih. Nedelju provedite sa dragom osobom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4