NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 11. do 17. novembra: Pacov donosi važne ljubavne odluke, Zmiji stiže novac i nagrada, Koza mora da veruje svom srcu

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

PETAO

Na početku nedelje imaćete energije i potreban fokus da prihvatite stvari koje su manje zanimljive od uobičajenih. Sredinom nedelje budite pažljivi da vam neka jaka osećanja ne prerastu u opsesiju.

 

Ponekad je najbolje ne uraditi ništa! Samo se primiriti! Veliku podršku možete dobiti od ženskog prijatelja. Pred kraj nedelje se posvetite nekim pravnim stvarima.

 

 

PAS

Na početku nedelje imaćete priliku da bolje upoznate i razumete sebe i svoje potrebe. Istolerišite intenzivne emocije drugih i pazite šta govorite. Prihvatite svaku dobronamernu pomoć i podršku od onih koje volite.

 

Putovanja i edukativni planovi ohrabriće vas krajem nedelje. Tokom vikenda vaša ambicija može pouzrokovati neke probleme sa drugima.

 

 

SVINJA

Na početku nedelje neko će veoma ceniti vašu pažnju i posvećenost detaljima. Vaše ili emocije nekog vama bliskog mogle bi biti izmanipulisane kako bi se preuzela kontrola nad nekom situacijom.

 

Nemojte pristajati na tako nešto. Sredinom nedelje bićete prepuni optimizma. Podelite sa drugima to svoje lepo osećanje. Ukoliko morate da se bavite nekim finansijama, onda to uradite krajem nedelje. Vesti iz daleka mogle bi vas veoma zaokupiti tokom vikenda.

 

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3 4