Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Osobama kojima će ovaj položaj Venere odgovarati su oni koji imaju Veneru u Škorpionu, Raku ili Ribama. Njima će ova Venera donijeti zadovoljstva i uživanja o kojima sanjare. Ovo je vrijeme kada će se voljeti intenzivno i strasno, ili pak isto tako prezirati. Sada nema zabušavanja. Prevara sada duboko boli. Također, ovo je vrijeme kada se može ući i u neku izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu.

 

Dok Venera prolazi Škorpionom, Mars je također u padu, ali u Vagi, te postoji među njima recepcija. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti je jaka Venera. Mars u Vagi je više zainteresiran za ljubav, privlači ga ženska ljepota i šarm, ali je neodlučan, dok Venera u Škorpionu očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost, a ponekad i nedostatak snage ili hrabrosti.

 

Mars se biti u kvadratu s Plutonom, od 18. do 20. 11., što donosi neki vid borbe, mogućnost za sukobe i povrede, dok će nekima donijeti ljutnju ili neki napor. Zato budite pažljivi i izbjegavajte konflikte, ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. A kako će 18. 11. biti mlad Mjesec, konflikti koji počnu s njim mogu potrati cijeli lunarni mjesec, sve do 19. 12. Također, sudske parnice koje se budu odigravale tih dana neće biti nimalo prijatne i prije će dovesti do kažnjavanja.

 

Venera, dok bude pravila egzaktan sekstil s Plutonom, svi oni koji su pod njenim utjecajem, Vage i Bikovi, dobro će proći te dane, 20. i 21. 11. Ovaj aspekt će donijeti transformaciju, totalnu promjenu ili regeneraciju neke veze ili neke osobe. Jake strasti i snažna privlačnost tih dana će zbližiti neke koji su se posvađali. Drugi će pak ući u neku vezu u kojoj će imati nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja, osvajanja i ljubavnih moći sada će biti prisutna.

 

Ako vam Venera prolazi drugom kućom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promjena na financijskom planu, nekima to donosi znatne dobitke kroz osobnu zaradu. Ukoliko vam je podznak u Ovnu, odnosno u 8. kući, moguće je da dobijete neki novac ili neko nasljedstvo, a povoljno vam je vrijeme i za neku značajnu financijsku transakciju, ulaganje ili dobivanje nekog kredita, donacije ili slično.

 

Venera u Škorpionu će osobama koje imaju sunčani znak ili podznak u Škorpionu donijeti mogućnost da privuku, zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. No, to mogu učiniti ako pobjede strah i budu spremni da pokažu svoje čari, da budu izazovni. Posebno će im to uspjeti kada Venera bude u sekstilu s Plutonom, 20. i 21.11.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3