Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

Venera u Škorpionu – Vrijeme fatalnosti u kojem nema sredine: Ili se ludo voli, ili duboko mrzi!

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vrijeme Venerinog sekstila s Plutonom su dani u kojima se pojačavaju ljubavne strasti, te su moguća nezapamćena zadovoljstva. Ovo je period kada će ljubavne iskre prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovdje nema sredine: ili se voli – ili duboko mrzi. A to najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpionu, koji se i inače susreću sa snažnim ljubavnim iskustvima, jer osoba s Venerom u Škorpionu kada voli, predaje se ljubavi do kraja i u njoj nisu bezazlene, ali prije svega prema sebi.

 

Zavođenje je u ovom periodu praćeno i neodoljivom magnetskom privlačnošću. I plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok će se Mjesec nalaziti u vodenim znakovima, Škorpionu 17. 11., kada bude u konjunkciji s Jupiterom i Venerom, te u Ribama 28. 11., kada će biti u trigonu s Venerom u Škorpionu.

 

Period zavođenja i neobičnih ljubavi, koje mogu biti uistinu izuzetne, naravno ako se vjeruje u ljubav, bit će i kada Venera u Škorpionu bude u trigonu s Neptunom u Ribama 12. i 13. 11.. To je vrijeme povoljno i za uživanje u ljepoti i zadovoljstvima, a kod nekih i u odnosu sa strancima, umjetnicima i slično.

 

No, budite oprezni, dok je Venera u Škorpionu, da ne biste od ljubavnog žara došli do ljubavnih razmirica praćenih žestokom ljubomorom, a što može razoriti vašu ljubavnu sreću.

 

A ovo jeste vrijeme kada može biti i ljubavnih svađa, ljubomornih scena kao iz filmova i neusklađenih ljubavnih želja i potreba, ali i infekcija, veneričnih bolesti. Budite zato vrlo pažljivi!

 

Kako će se na vas odraziti utjecaj Venere u Škorpionu ovisi i o položaju vaše natalne Venere. Ali, izvjesno je da će sada svima donijeti u ljubavi više izazova, opasnosti i fatalnosti, posebno ukoliko ste tome skloni, odnosno ako imate u natalu Veneru u Škorpionu ili neki aspekt između Venere i Plutona.

 

Svetlana Milenković-Filipović

Stranice: 1 2 3