DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

OVAN
Nove poslovne okolnosti podstiču vašu zabrinutost ili nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim možda neprofesionalnim ponašanjem stvara dodatne probleme, jer lične interese rešava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i vaš primarni cilj. Pokušavate da proniknete u nečije skrivene namere. Partner deluje suviše odsutno i ne obazire se previše na vaše zahteve.

Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

 

 

BIK
Osvojili ste nečiju naklonost, ali uviđate da su vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Loša komunikacija među saradnicima, uzrokuje česte promene u poslovnim odnosima. Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između vas i voljene osobe stvaraju novi “emotivni zidovi” koji vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na rešenje.

Sugestija: Prijaće vam boravak u prirodi ili relaksacija.

 

 

BLIZANCI
Ukoliko vam je stalo da rešite različite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smišljati lažne izgovore koji vas nepotrebno udaljavaju od zajedničkih planova. Ispravite grešku.

Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4