DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobuđuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluškuje vašu priču, svakako morate biti ubedljiviji.

Sugestija: Potrebno vam je nečije blisko društvo, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

 

ŠKORPIJA
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Važno je da osmislite različite kombinacije u poslovnom izražavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suviše uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vaša ćudljivost u raspoloženju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objašnjenja sama po sebi neće biti dovoljna.

Sugestija: Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu psihičku uznemirenost.

 

 

STRELAC
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava vaše ideje. U ljubavnom životu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobičnim idejama ili velikom emotivnom pažnjom. Učite od onih koji su plemeniti.

Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4