DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

DNEVNI HOROSKOP za 13. novembar: Bik u ljubavnim problemima, Rak između dve vatre, zaljubljena Vodolija u začaranom krugu…

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagoveštaj može biti potpuno pogrešno shvaćen.

Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim “teškim mislima”.

 

 

 

LAV
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogućim posledicama. Korisne informacije treba da vam omoguće određene povlastice ili da vas približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup i sve posmatra umerenije ili sa određene emotivne distance.

Sugestija: Izbegavajte situacije koje vas previše zamaraju, opustite se.

 

 

DEVICA
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije viđenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razočarenja, ali to ne želite i da priznate.

Sugestija: Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje, opustite se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4