Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

 

 

Ovan

Posao: Pozicija Marsa u sedmom polju u pitanjima posla ukazuje na razmimoilaženja sa kolegama ili klijentima, što samo po sebi nije nerešiv problem. Ali, u osmom polju, škorpiji je Marsov dispozitor, te zbog loših dogovora može nastati konkretna šteta, materijalna.

 

 

Ljubav: Venera, vladar znaka koji predstavlja Vaše partnere, od momenta ulaska u znak škorpije, oslabljena je te ni konjunkcija sa Jupiterom koji se ove nedelje oslobađa dominacije Sunca neće predstaviti događanja onako kako bi Vi želeli.

 

Budite realni i ne zalećite se, barem do srede.

 

 

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti naglašeniji. Problem sa stomakom je na nervnoj bazi.

 

Bik

Posao: Venerin ulazak u škorpiju i njen prolazak Vašim sedmim poljem slika je izazova koje trpite na poslu i oko pozicije na kojoj se trenutno nalazite. Sama pozicija Venere nije povoljna jer je u znaku nasuprot svom što ukazuje da drugi imaju prednost nad Vama. Smiren i račionalan pristup problemima je ključ za uspešan prolazak kroz ovaj aspekt.

 

 

Ljubav: Jednako kao u pitanjima posla, slaba Venera u sedmom polju je još jači signifikator problema. Ne nalazte u postojećoj situaciji zadovoljstvo i sigurnost, a ni neka koju priželjkujete suštinski ne bi bila drugačija.

 

Od druge polovine nedelje slobodni imaju novo poznanstvo.

 

 

Zdravlje: Jaka nervoza će bitno uticati na vaš organizam.Povedite računa o prehladama, izloženi ste upalama disajnih puteva, naročito ako ste već bili bolesni.

 

 

 

Blizanči

Posao: Merkur, vladar znaka prelaskom iz škorpije u Strelca, našao se u znaku svog izgona, što znači da se do svih rešenja teže dolazi ali zato u problemima ne oskudevate.

 

No, dobro aspektovan od Marsa a još daleko od Saturna, ukazuje da problemi nisu nervi, već naprotiv da svakim rešenjem napredujete ka cilju.

 

 

Ljubav: Jupiter, vladar Vašeg sedmog polja, u konjunkciji sa Venerom, lišen za koji dan dominačije Sunca, znak je da se neke stvari u lošim uslovima ipak odvijaju solidno, te da ako nema napretka nema ni velikih problema.

 

 

Zdravlje: Možda malo više nervoze prisutno zbog poslovnih pritisaka,te vas i umor može stići. Čuvajte se prehlada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4