Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Posao: Ne reagujte impulsivno jer je bolje da prećutite neke stvari sada, posebno na bazi najnovijih informacija jer Merkur u dvanestom polju nije dovoljno kredibilan, odnosno nije sve onako kako ste razumeli.

 

Takođe Mars u desetom polju je znak da prenagljujete u brzini ali kako mu je pozicija slaba, neće Vas brzina odvesti nigde već možete biti žrtva svoje greške u proceni.

 

 

Ljubav: Budite obazrivi sa novim osobama u okruženju, jer podležete subjektivnosti i želji da sve bude idealno, na šta ukazuje venera u jedanestom polju u konjunkciji sa Jupiterom, te se možda nećete dobro razumeti, jer su obe planete u znaku koji im ne obezbeđuje snagu.

 

 

Zdravlje: Proverite stanje bubrega, jer je moguće da imate malo pojačan problem sa peskom u mokraćnim kanalima.

 

 

 

Vodolija

Posao: Deseto i jedanesto polje markirano planetama, s tim da je deseto ipak slabo po dva osnova. Sa jedne strane je slaba Venera, debilitirana po izgonu i Jupiter koji tek stiče snagu, dok je njihov dispozitor, Mars kao vladar Vašeg polja karijere postavljen u znak svog izgona. To znači da svaki potez koji povučete mora imati neku štetu. Ako ste šahista, potreban je gambit, ako niste, potrebna je puka sreća.

 

 

Ljubav: Venera zauzela poziciju u Vašem polju karijere, te meša partneske i emotivne odnose sa poslom. Izbegnite ulazak u vezu na poslu, sa zauzetom osobom, koliko god izgledao privlačno.

 

Sa druge strane ukoliko ste slobodni, povedite računa može li vam emotivna kombinatorika na poslu nauditi ili ne.

 

 

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku zbog lošeg varenja, i psihičke napetosti.

 

Ribe

Posao:  Merkur koji je u vašem polju karijere uz Saturna u Strelcu, odnosno istom polju, znak je kontradikcija, odnosno da poslovi mogu biti prekinuti i ponovo pokrenuti ai na neki nov način li sa nekim drugim subjektima. Povedite računa o dokumentačiji i kompletirajte sve što nedostaje.

 

 

Ljubav: Merkur opet, kao vladar sedmog polja u desetom koje osim karijere ukazuje i na statuse, pa i eventualni bračni kod jednog dela će postaviti pitanje daljeg oblika odnosa.

 

Kod drugih će doneti nova ali konfuzna dešavanja koja s’vremena na vreme moraju svakome da se dese, stoga prosto sačekajte da prođu.

 

 

Zdravlje: Prilično ste osetljivi i prehlade nisu isključene. Pojačajte malo imunitet i šetajte.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4