Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra: Vodolije žele zabranjeno voće, Lava očekuje zanimljiva ponuda, Vagi stiže novčani dobitak

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Posao: Slabašni Mars u vašem prvom polju tera vas na impulsivne reakcije, što neće biti preterano loše jer je u sekstilnom odnosu sa Merkurom, ali ni preterano učinkovito jer je Venera, vladar znaka i Marsov dispozitor lišena snage. Jedina dobra stvar je postava Venere u polje novca te će barem biti nekog finasijskog dobitka.

 

 

Ljubav: Mars, vladar Vašeg polja partnerstva u Vašem prvom polju označava da ste u konfuziji oko izbora i oko odluka.

 

Prvi izbor je uvek pogrešan pa vodite računa da ostavite mogućnost otkazivanja tog izbora ili barem da ostavite mogućnost povratka na staro što bi većini bilo bolje.

 

 

Zdravlje: Nervoza u kući dosta loše utiče na vas i vaše zdravstvene probleme. Problemi sa hormonima usled stresa.

 

 

Škorpija

Posao: Skup planeta koji je u Vašem znaku, odnosno prvom polju jeste znak da je veći teret nego rešenje postojećih dešavanja. Venera u izgonu spojena sa slabim Jupiterom može Vas navesti da se precenite te da povučete loše poteze. Merkur u Strelcu u izgonu, a pritom u polju finansija takođe je slika događanja u kojima se precenite i samim tim smanjite prihod.

 

 

Ljubav: Vladar sedmog polja, Venera u prvom i Vaš vladar u Vagi u dvanestom znak su da ne vidite šta se stvarno dešava u vašem emotivnom i partnerskom životu te da na neki način lutate od odluke do odluke koje suštinski mogu biti kontradiktorne.

 

Prosto nije vreme za neka veća dešavanja i najbolje je da za sada pustite da stvari teku same od sebe.

 

 

Zdravlje: Moguće su povrede eksremiteta, istezanje tetiva ili uganuća.

 

 

Strelac

Posao: Period počinje prolaskom Meseca u poslednjoj četvrti kroz Vaše polje karijere. Vreme je da neke stare projekte privodite kraju. No, to neće ići lako jer su Vam prvom polju Merkur, koji Vas konfuzno zatrpava događanjima i Saturn koji pred sam kraj znaka oteže sva rešavanja. Koncentrišite se na prioritete i uvedite sebi disciplinu.

 

 

Ljubav: Jupiter Vaš vladar u dvanestom polju sa izgnanom Venerom, znak je da ste spremni na ozbiljno vezivanje koje je nerealno i koje svi vide da Vam je nepotrebno, osim Vas samih. Poslušajte savete okoline i bliskih prijatelja.

 

Ukoliko ste zauzeti situacija je tim komplikovanija, pa da se ne bi našli u neprilicnoj situaciji, odustanite na vreme.

 

 

Zdravlje: Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem,temperaturom, i sl. obratite se specijalisti jer vam možda terapija ne odgovara.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4