Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Sudbina ispunjava želje zaljubljenima!

Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Sudbina ispunjava želje zaljubljenima!

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Želimo promjene, smatramo da smo spremni za njih, idemo ka riziku i radujemo mu se. Naravno, one zahtijevaju posvećenost, onu ludu hrabrost i magiju. A, čini nam se, da magije ovih dana ne manjka.

 

Tranzitni Merkur u Strijelcu idućih dana tvorit će aspekt sekstila s tranzitnim Marsom u Vagi. Pregovori, dogovori, planovi i obaveze u narednim danima uspješno se realiziraju. Međutim, kompromisima ovdje nema mjesta, jer će istovremeno Mars biti u kvadratu s tranzitnim Plutonom u Jarcu.

 

Za ono što želimo borit ćemo se i snagom koju nemamo. Oni zaljubljeni, doživjet će lijepe i strastvene trenutke, jer tranzitna Venera u Škorpionu bit će u aspektu sekstila s tranzitnim Plutonom u Jarcu. Također, Sunce 22. studenog ulazi u znak Strijelca.

 

Dragi moji Strijelci, sretan vam rođendan! Ne smijemo zaboraviti ni to da će tranzitni Neptun u Ribama krenuti direktno istog dana. Možda je zaista vrijeme da naše nade postanu opipljive.

 

Podznak Ovan

Željet ćete se posvetiti obrazovanju. Netko će spremati ispite, netko će upisati tečaj stranog jezika, a netko će poželjeti otputovati i upoznati neku novu sredinu. Tajne, za koje mislite da ih nitko ne zna, počet će se otkrivati.

 

Pa budite pažljivi, ukoliko to nije ono što u ovom trenutku želite. Idućih dana snovi će biti simbolični pa obratite pažnju na to što i koga sanjate. Na poslu može doći do manjeg pada koncentracije, pitajte nekoga za savjet i pomoć. Timski rad vam može puno pomoći.

 

 

Podznak Bik

Koliko god željeli da drugi smatraju da ste nepobjedivi i da vas ništa ne plaši, postoje ipak neke stvari od kojih zazirete i o kojima ne želite pričati. Stoga se možete iznenaditi što će ljudi u vašoj sredini mahom željeti pričati baš o tim temama. Možda je razgovor o tome ono što vam može pomoći.

 

Postoje neki prijatelji s kojima se dugo niste vidjeli, a idući dani će donijeti nekoliko prilika u kojima biste to mogli promijeniti. Također, saznat ćete neke novosti o nekom prijatelju. Na poslu se odlično snalazite u ne baš povoljnim uvjetima. Situacija će se ubrzo popraviti.

 

 

Podznak Blizanci

Ako među vama još ima onih koji nisu zaljubljeni, u idućim danima možete očekivati buđenje leptirića. Oh, bit će tu i klecanja koljena i osmijeha bez razloga i onog sjaja u pogledu. Nekako vam ovo doba godine najviše pogoduje za ljubav.

 

Pokreću se neki poslovni planovi i možete očekivati povećan obim posla. Pokušajte uskladiti i poslovni i privatni život. Nema razloga da jedno zasjenjuje ono drugo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4