Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Sudbina ispunjava želje zaljubljenima!

Tjedni horoskop za podznake (17. do 24. 11.) – Sudbina ispunjava želje zaljubljenima!

17. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Podznak Rak

Imate osjećaj kako nitko u obitelji nema dovoljno vremena, a puno je razloga za odmor i slavlje. Vjerojatno ćete se obiteljski okupiti tijekom vikenda i to je nešto čemu se unaprijed radujete. Idućih dana i sami ćete biti okrenuti poslu, imate ozbiljne planove i ambiciozne ciljeve. I dovoljno vjere u njihovu realizaciju.

 

Ukoliko ste zaljubljeni, možda ćete smatrati da vaša obitelj ne razumije vaše emocije i ne podržava vaš izbor. Dosta je nekih obaveza koje se više ne mogu odlagati. A studenti to najbolje znaju.

 

 

Podznak Lav

Ovo je vaš tjedan. Ali vi to, dragi moji, već i sami znate. Zvijezde su na vašoj strani. Mnogo je ljubavi u zraku. Mnogo je parova koje ćete susretati i, ukoliko ste sami, željet ćete jednu takvu ljubav. Više ne poznajete strah.

 

Odlučili ste se suočiti sa svakom preprekom i idete u centar rizika. A tu negdje nalazi se ključ za uspjeh. Možda će netko zbog posla morati na kraći put, potrudite se da ponesete sve što vam može zatrebati, a vezano je za posao koji obavljate.

 

 

Podznak Djevica

Stiže vam lijep novčani prihod. Nadali ste mu se, ali ste svakako sretni i pomalo iznenađeni. Dragi moji, vrijeme je da povjerujete da zvijezde paze i na vas. Idućih dana bit ćete više okrenuti obitelji. Netko će uređivati svoj dom, praznici ipak nisu toliko daleko, a mnogo je stvari koje vam se sviđaju.

 

Dopustite da vas ljubav iznenadi, ukoliko niste zaljubljeni. A ako jeste, pripazite u koja obećanja vjerujete. Nije sve što vam je rečeno istina. Promatrajte što ta osoba čini, i čini li nešto konkretno, za vašu budućnost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4