NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Hrana
Pomešajte rendanu šargarepu, cveklu, celer, kupus, a možete ubaciti I drugo svoje omiljeno povrće…I uz malo začina I maslinovog ulja napravite em savršenu salatu, em vitaminsku bombu koja će vaš poljuljani imuntet dići I oporaviti.

 

 

Ljubav
Vaše polje okoline, ali I osoba koje vam dolaze “sa puta” trenutno je najpovoljniji segment za pronalaženje novih simpatija I zaljubljivanje. No, ima I onih Vaga koje će od samog početka nedelje početi da motaju po mislima nekog od bivših partnera I ozbiljno razmišljati da ga kontaktiraju. Šta god da je od ovoga važeće kod vas (ili pak nešto potpuno treće), negde se morate pomiriti sa činjenicom da se nećete emotivno ostvariti baš lagano. Mnogo prepreka stoji, koje se mogu prevazići, ali je za to potrebno vreme I strpljenje.

 

Vage u emotivnim I bračnim vezama nekako uspevaju da funkcionišu, iako je to još uvek daleko od onog mira, sklada I stabilnosti kojem se vi nadate. Biće to bolje uskoro, ne odustajte.

 

Posao
Jedno isplanirate, a nešto potpuno drugo se dešava “na terenu”. Vaša organizacija jeste korektna, ali trenutno ne možete uticati na okolnosti, koje kao da se utrkuju da vas usporavaju, koče, koje kao da vam non stop nameću neke nove I nove situacije kojima morate “koliko odmah” posvetiti svoju punu pažnju. Nije ni čudo što ste toliko umorni povremeno, obzirom da se stalno trudite da ne probijete rokove I sve ispoštujete. Neki bitni dogovori su vrlo aktuelni tokom ove sedmice I pokušajte da im se posvetite.

 

Novac
Neku formu stabilnosti ste stekli kada je finansijsko materijalni segment u pitanju. Dosta toga ste uspeli da regulišete i prilično ste zadovoljni. Nesmetan priliv novca.

 

Zdravlje
Trudite se da delujete preventivno, da brigom I obzirom prema svom organizmu, pravilnom ishranom I odmorom poboljšate svoj imunitet.

 

 

 

ŠKORPIJA
Hrana
Cvekla, spanać, zelena salata, karfiol, ali I crveno meso I riba – trenutno su Škorpijama potrebni da bi poboljšali krvnu sliku, ali I imunitet. Jedino što biste trebali da izbegavate jeste prevelika količina šećera I začina.

 

Ljubav
Venera iz vašeg znaka tokom ove sedmice pravi sekstil sa Plutonom, a Mars vladar vašeg znaka, odvaja se od kvadrata sa istom planetom. U prevodu – slobodne Škorpije, koje su do sada imale neku formu blokade ili ograničavanja kada je u pitanju osvajanje osobe koja ih izuzetno privlači, od ovog perioda mogu da ostvare svoje želje I težnje. Sprema vam se jedna uzbudljiva, izuzetno snažna veza koja ima predispozicije da traje.

 

Škorpije u emotivnim I bračnim vezama polako ostavljaju jedan naporan, ispunjen ljubomorom I pritiskom, period sa voljenom osobom. Ulazite u neke mirnije I opuštenije dane.
Ovu nedelju iskoristite za jačanje ljubavi I povezanosti sa partnerom, ali I za krevetske “igrarije”.

 

Posao
Neki pregovori ili dogovori (pogotovo ako su u pitanju stranci) sve više se zahuktavaju. Neke situacije vas pomalo nerviraju, ali uspevate da zadržite hladnu glavu i diplomatski stav. Ukoliko do potpisivanja i ostvarenja ne dođe tokom ove sedmice, tokom sledeće sigurno hoće. U ovoj nedelji dosta gubite snagu i energiju, zato što pokušavate da odjednom dejstvujete na više strana. Sve je to u redu, i znam da su vaše sposobnosti velike, ali bi možda bilo bolje da se usmerite samo na ono što vam je najbitnije.

 

Novac
Nešto više priliva tokom ove sedmice definitivno će obradovati Škorpije. Novac vam trenutno dolazi iz više izvora.

 

Zdravlje
Za pripadnike ovog znaka I dalje je vrlo aktuelna potreba za odmorom, opuštanjem, boravkom na svežem vazduhu. Sve će vas to opuštati I oslobađati od napetosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6