NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 27. novembra: Zaljubljene Device u oblacima, Škorpiji stiže veliki novac, Vodolija u zanimljivoj avanturi…

19. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

STRELAC
Hrana
I kod Strelčeva postoji potreba za jačanjem imunog sistema, pa bi bilo dobro da svoju ishranu obogatite svežim voćem, naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ali I povrćem I to cveklom, sargarepom, karfiolom.

 

Ljubav
Već neko izvesno vreme slobodni Strelčevi osećaju simpatije prema jednoj osobi, ali se ustručavaju da joj to I kažu, već fukcionišu na drugačiji način – tretiraju je kao prijatelja, kao osobu sa kojom često komuniciraju, šale se, možda I izlaze. Mislim da je pravi momenat da se više otvorite I drugoj strani pokažete da ste istinski zainteresovani, pošto ona u ovom trenutku nije sigurna u to šta vi želite I da li vam se uopšte dopada.

 

Strelčevi u emotivnim I bračnim vezama su I dalje pod dominacijom od strane partnera, ali u ovom periodu taj pritisak počinje da popušta. Verovatno je da ste neke nesuglasice I probleme rešili I da ćete moći da uđete u dane koji su ipak mirniji I stabilniji za vaš odnos.

 

Posao
Ova nedelja vam zaista donosi mnogo posla I obaveza, ali vam daje I istrajnost I spremnost da preuzmete na sebe bilo kakav radni zadatak I da ga uspešno završite. Tokom ove sedmice Sunce ulazi u vaš znak, donoseći vam dodatno snagu, volju, entuzijazam, ali I pokreće značajne poslovne dogovore I planove. Neke priče koje čekate da pokrenete sada mogu biti realizovane. One prilike koje vam se sada ukažu svakako treba iskoristiti, jer su rezultat vašeg rada iz prethodnog perioda.

 

Novac
Od samog početka nedelje primetićete da su prilivi učestaliji, da dolaze iz više izvora I da se vi lično po tom pitanju osećate mnogo stabilnije I mirnije.

 

Zdravlje
Pad imuniteta jeste nešto što je evidentno I kod mlađih I kod starijih, ali će ulaskom Sunca u vaš znak I ovo krenuti da se popravlja. Osećaćete se bolje.

 

 

JARAC
Hrana
Vrlo često osećate da ste bez energije, umorni bez ikakvog pravog razloga. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji, a najviše se usmerite na ribu, povrće, voće, žitarice. Takođe, potrebno je da unosite više vitamina C.

 

Ljubav
Non stop ste u kontaktu sa jednom osobom I koliko god da vam prija njeno prisustvo I razgovori, toliko niste sigurni da li je ona zainteresovana za vas. Mislim da previše preispitujete svaku njenu reč I potez, potrebno je da se opustite I da pustite da vas situacije “ponesu”. Strpljivi jeste i to vam je svakako vrlina, ali u nekim stvarima i situacijama ponekad treba malo i « pogurati » dešavanja. Na primer, ova nedelja bi bila baš savršena za tako nešto.

 

Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama dosta su opterećeni nekim pitanjima. Moguće je da je to vezano za vašu svakodnevicu i probleme, ali je moguće i da previše razmišljate o nekim dilemama koje se vezuju za voljenu osobu. Pustite da vreme da svoj sud.

 

Posao
Moguće je da ste početkom nedelje po nekim pitanjima zabrinuti, ili da kasnite sa izvršavanjem svojih obaveza pa ste se previše opteretli mislima. Nemojte dozvoliti da vas ovo preplavi, pogotovo što je izvesno da ćete gro svojih dilema I problema rešiti već u prvom delu nedelje. Trudite se da sa onima sa kojima ste u kontaktu budete jasni I koncizni, jer ne uspevaju da vas prate baš uvek. Jarčevima takođe stoje jake šanse za dogovore sa strancima, ali u ovoj situaciji nemojte žuriti i proveravajte sebe.

 

Novac
Prilivi jesu stabilniji, mada teret dugovanja još uvek u velikoj meri stoji nad vašom glavom. Samo polako, rešićete vi to, budite odgovorni koliko god je to u vašoj moći.

 

Zdravlje
Fizički ste vi dosta dobro. Još samo kada biste tu opterećenost i nervozu mogli da rešite….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6