Venera u Škorpionu do 1. decembra: Ovo su dani opasnih veza, velike strasti i fatalnih ljubavi!

Venera u Škorpionu do 1. decembra: Ovo su dani opasnih veza, velike strasti i fatalnih ljubavi!

26. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Ovo je period kada do novca možete doći preko ljubavi, ali i kroz pozajmice, nasledstvo, osiguranja, obeštaćenja i slično. Dobar period je i za hiriruške intervencije (operacije). Takođe, u ovom periodu, partneru (a posebno damama) će biti potrebna novčana ili neka druga pomoć i besplatna usluga. Više žena će biti fina prema vama samo da bi od vas dobila nekakvu korist te stoga, imajte to u vidu.

 

Sam znak Škorpije, predstavlja ljude islamske vere, te će oni imati mnogo više sreće, koristi, zarade i naklonosti od drugih.

U ovom periodu povećaće se i broj trudnoća, a većina dama kojima se to desi će biti srećna zbog toga.

 

Obratite pažnju na rok namirnica jer u ovom periodu možete pojesti nešto kvarno, skuvana hrana, ali voće i povrće će se kvariti brže.

 

Više će ljudi tražiti pozajmice ili uzimati kredite.

 

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika, kao i osobe rođene u ovim znacima.

 

Poznate ličnosti koje u svojim natalima imaju Veneru u Škorpiji su: Leonardo di Kaprio, Hilari Klinton, Džudi Foster, Mahatma Gandi, Bil Gejts, Vladimir Putin, Džim Morison, Brus Li, Demi Mur, Džerad Batler, Met Dejmon, Mila Jovovic, Vinona Rajder, Stiven Spilberg, Marija Kiri, Denzel Vošington i drugi.

 

 

Stranice: 1 2