Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

Otkrijte gdje je Mjesec u vašem horoskopu – Precizna analiza i važna poruka za vas!

6. prosinca 2017. 0 By Admin

Mjesec je naša podsvijest i naš unutrašnji glas koji je zvijezda vodilja. Taj glas nikako ne treba zanemariti.

 

 

Kao što samim rođenjem imamo dva oslonca, majku i oca, tako i u svom natalnom horoskopu imamo dva glavna principa, dva od životnog značaja – Sunce, koje nam daje vitalnost i snagu, koje govori čemu stremimo i Mjesec koji sugerira kako da nešto učinimo. Sunce je cilj, a Mjesec put kojim stižemo do njega.

 

Zato vrlo često srećemo osobe istog znaka, a tako drugačijeg temperamenta. Mjesec je otvorena knjiga, Mjesec je duša osobe i majka osobe. Tu smo najranjiviji. Tu smo u toplom kutku ili u najvećem zatvoru. Psiha je ovdje nadvladana, na ovom mjestu se osjeća. Sva pažnja je koncentrirana samo na jednu točku – emociju.

 

 

Dobru ili lošu, neočekivanu ili očekivanu, Mjesec fokusira emociju i drži je dok nam ne postane jasna. Iako tu mjesta Merkuru (razmišljanju) nema, nije rijedak slučaj da se stalno preispitujemo zašto smo nešto rekli, a nismo tako mislili, ili zašto uopće nismo odreagirali.

 

 

Mjesec je naša podsvijest i naš unutrašnji glas koji je zvijezda vodilja. Taj glas nikako ne treba zanemariti, ostati gluh, jer bez njega zadovoljstva nema.

 

Bez njega ostajemo botoksirano nasmijanog lica bez pravog osjećaja i našminkanih senzacija. Zato pustite mašti na volju, podržite svoje emocije, radujte se kad i nema realnog razloga, jer sve to vaš Mjesec voli i vrlo brzo ćete dobiti senzaciju od koje vam zastaje dah!

Iako smo rekli da razum i osjećajnost ne idu zajedno, pokušat ću objasniti kako svaki pripadnik zodijaka shvaća i vidi život.

 

KLIKNI NA LINK:

KALKULATOR

Mjesec u Ovnu

Osoba s Mjesecom u Ovnu lako prihvaća nove ideje, život vidi kao avanturu ili što se kaže „grize” za ono što želi. „Born to be wild” sasvim lijepo ide uz njen karakter. Posjeduje prirodni entuzijazam i radost, ali eto odmah i malog problema, strpljenje joj i nije baš jača strana. Na tome se mora svjesno raditi, inače joj prijeti opasnost da izgori ne dočekavši da se njena ideja realizira.

 

 

Pomalo agresivni izvana, kamufliraju unutrašnju nesigurnost koja proizlazi iz želje da se uvijek bude prvi i najbolji. S druge strane, mentalna brzina im je jača strana, kao i brzo reagiranje na senzacije. Očekuju od sebe maksimum, kao i od svojih najbližih suradnika pa eto i nesuglasice na pomolu – nitko nije tako dobar i brz po njihovim kriterijima. Činjenica je da osobe rođene s Mjesecom u ovom znaku imaju predispozicije za vrlo visoke položaje u svakom tipu organizacije i šefovskih mjesta.

 

 

Imaju prirodan osjećaj za „vladavinu” i znaju se nametnuti drugima svojim razboritim mišljenjem. Nemirni i originalni, sami sebi postavljaju visoke ciljeve i onda neminovno dolazi do razočaranja i odustajanja. Zašto? Tajming je ovdje najveći problem. Ne može se sve uraditi brzinom koju oni osmisle.

 

 

Ne prihvaćaju tako lako sugestije drugih ljudi, ali ih potajno ipak slušaju. Emocije su jake, u velikom naboju i kratko traju. Dramatičnost naglašena, ljubav uvijek kao na filmu.

Jedna od stvari koju treba naučiti svaka osoba koja ima ovakvu poziciju Mjeseca – strpljenje.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6