Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

Ovan će ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti ISTOM merom, a Vodolija kad se ZALJUBI opraštace SVE samo da sačuva ONOG KOGA VOLI

10. prosinca 2017. 0 By Admin

    RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Iako su Rakovi šarmantni, mazni i osećajni, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu ogromnu sujetu – ne piše vam se dobro. Jer, Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi, dok egocentrična Račica vešto glumi «nevinašce», a zapravo je sama sebi dovoljna. Iako su emotivniji od Račica, na muške Rakove se ne možete previše osloniti, ali vam zato neće oprostiti, ako im ne ponudite rame za plakanje, onda kada je njima to potrebno.

   LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Lav vam neće ni oprostiti, a ni zaboraviti, ako ga ignorišete, omalovažavate ili ne primećujete, jer on voli da je u centru pažnje, a ako nije – dramatizovaće neki događaj i svi će se okrenuti ka njemu. Može vam zameriti, ako se nasmejete njegovom detinjastom ponašanju koje ponekad deluje izveštačeno, a ponekad razmaženo – ali će vam oprostiti. Pošto je plemenit, uvek će vam se naći pri ruci kada je to potrebno, mada je i to je deo njegove igre kojom daje do znanja da se bez njega ne može. Ne prašta, ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner.

 

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Iako nije zlopamtilo, pa je čak spremna i da istrpi uvrede, Devica vam neće oprostiti ako tračarite, a pri tom ne umete da budete diskretni, jer je za nju to krajnje primitivan vid ponašanja. Pošto ne trpi poraze, neće vam oprostiti, ako se predstavljate boljim radnikom od nje, a to niste, jer teško da iko može da je nadmaši u poslu. Osim toga, uvek želi da bude pripremljena, ako iskrsne nešto nepredvidivo, jer je oprezna, pa vam neće oprostiti iznenađenja koja nisu po njenom ukusu i na njih će reagovati besom i nervozom.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4